Κοπή πίτας και επιστροφή του Meteora mtb race για το 2022 – 22 Μαΐου ο αγώνας

0 626

Με την συμμετοχή φίλων της ορεινής ποδηλασίας και του αγώνα METEORA M.T.B. RACE “Vasilis Efstathiou” την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της διοργάνωσης, που επιστρέφει μετά από απουσία δύο ετών στις 22 Μαΐου 2022. 

Η κοπή της πίτας έγινε στην περιοχή της Υπαπαντής Μετεώρων, την πίτα έκοψαν οι Μπαταλογιάννης Χρήστος, Λαγούδης Παναγιώτης, οι οποίοι είναι τεχνικοί διευθυντές του αγώνα και ο κύριος Νίκος Γαλάνης ιδιοκτήτης της αλυσίδας καφέ DE-TOX και μέγας χορηγός του αγώνα.

 Αφού ευχαρίστησαν τους φίλους και ποδηλάτες που παρευρέθηκαν ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά με πολλά και ασφαλή ποδηλατικά χιλιόμετρα. 

Η πίτα ήταν μια ευγενική προσφορά του κύριου Αντώνη Παμπίρη (ζαχαροπλαστείο Κυβέλεια), και το φλουρί βρήκε ο Χρήστος Μπαταλογιάννης ο οποίος κέρδισε ένα δώρο προσφορά του καταστήματος online του κύριου Δημήτρη Θεοδωράκου.

Ευχή όλων σύντομα να γίνει πράξη και το όνειρο μας για δημιουργία μιας ποδηλατικής ακαδημίας που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των μικρών και μεγάλων φίλων μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr