Χαμός σε χωριό έξω από τη Λάρισα – Διέλυσε το αυτοκίνητο προέδρου με τσεκούρι

0 1.175

Κυριολεκτικά σμπαράλια έκανε το αυτοκίνητο μάρκας volkswagen ένας άντρας το πρωί της Τετάρτης στο χωριό Μάνδρα, του δήμου Λαρισαίων αφού επιτέθηκε στον οδηγό και μάλιστα δι’ ασήμαντον αφορμή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, όλα έγιναν όταν ο άντρας που είναι κάτοικος του χωριού, άρπαξε ένα τσεκούρι και πήγε να επιτεθεί στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σπύρο Καδόγλου, ο οποίος βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο δράστης άρχισε να χτυπά με μένος το αυτοκίνητο με το τσεκούρι σπάζοντας ένα – ένα τα τζάμια του. Αμέσως ο κ. Καδόγλου που κατάλαβε ότι ο επιτιθέμενος ήταν εκτός εαυτού, επιχείρησε να τον κατευνάσει και έσπευσε να απομακρυνθεί από το σημείο!

Όπως όλα δείχνουν, αφορμή αυτής της βάναυσης επίθεσης ήταν τα απομεινάρια από το κλάδεμα που έκανε η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Λαρισαίων, τα οποία στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σε χώρο έξω από το χωριό, κοντά σε σημείο όπου υπάρχει περιουσιακό στοιχείο της οικογένειας του δράστη. Αυτό φαίνεται να τον ενόχλησε και γι’ αυτό αποφάσισε να επιτεθεί στον πρόεδρο!

Ο τελευταίος έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ άγνωστο παραμένει αν έχει υποβάλει μήνυση. Πάντως, ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

onlarissa.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr