Καταστροφείς κλαδιών και μύλοι ζωοτροφών – Προσφορές για επαγγελματίες

Όλοι οι αγρότες χρειάζονται συγκεκριμένα προϊόντα για να μπορούν να διεκπεραιώνουν τις καθημερινές τους εργασίες.

0 328

Όλοι οι αγρότες χρειάζονται συγκεκριμένα προϊόντα για να μπορούν να διεκπεραιώνουν τις καθημερινές τους εργασίες.

Όλοι οι αγρότες χρειάζονται συγκεκριμένα προϊόντα για να μπορούν να διεκπεραιώνουν τις καθημερινές τους εργασίες.

Οι περισσότεροι ασχολούνται τόσο με τη γη όσο και με τα ζώα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Newtools θα βρείτε πολλές ολοκληρωμένες λύσεις για να αγοράσετε σε πολύ καλές τιμές μηχανήματα όπως καταστροφείς κλαδιών και μύλους ζωοτροφών.

Επικεντρωμένοι σε αυτές τις κατηγορίες, σας προτείνουμε παρακάτω μερικά προϊόντα για να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν καλύτερα και μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας.

Καταστροφέας κλαδιών INTERPOWER

Κλαδοφάγος, θρυμματιστής ή αλλιώς καταστροφέας κλαδιών με βενζινοκινητήρα. Ιδανικό και απαραίτητο εργαλείο για ελαιόδεντρα. Με δύο περιστρεφόμενα μαχαίρια που θρυμματίζει τα κλαδιά (συνήθως πρέπει να προσέχετε να είναι φρέσκα).

Ένα από τα δυνατά στοιχεία που διακρίνουν το μηχάνημα 900 – LONCIN 9 HP της Interpower είναι το μέγεθος του στομίου φόρτωσης αλλά και συνολικά το μηχάνημα, το οποίο είναι σε θέση να αλέσει ένα υλικό ιδιαίτερα φυλλώδες που άλλα δεν μπορούν να το επεξεργαστούν. Η δύναμη του καταστροφέα αυτού μειώνει αισθητά τον χρόνο που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας εργασίες, ενώ βοηθάει σε μεγάλο βαθμό στο να μην ρυπαίνεται η ατμόσφαιρα, αφού μετά τον θρυμματισμό, ακολουθεί το κάψιμο αυτών και η χρήση τους σαν φυσικό λίπασμα. Αν είστε επαγγελματίας αγρότης και θέλετε ασφάλεια, ταχύτητα και άνεση βρείτε από εδώ τον καταστροφέα κλαδιών.

Μύλοι ζωοτροφών Ceccato

ceccato

Ο ηλεκτρικός μύλος ζωοτροφών είναι ιδανικός για την παραγωγή τόσο ζωοτροφών όσο και αλευριών, τροφή μελισσών και πολλών άλλων. Μπορεί να λειτουργεί ακούραστα, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Αν θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε και για την παραγωγή αλευριού, μπορείτε να προμηθευτείτε το ειδικό κόσκινο για αλεύρι και άχνη ζάχαρη. Αποκτήστε τον εύκολα και γρήγορα!

sfyromulos

Αν θέλετε κάτι πιο βαριάς κατασκευής μπορείτε να δείτε τον σφυρόμυλο CECCATO Olindo, ο οποίος φτάνει σε παραγωγή μέχρι και 450 κιλά/ώρα. Αποκτήστε τον σε 6 άτοκες δόσεις.

Για περισσότερα γεωργικά εργαλεία & μηχανήματα, επισκεφθείτε το newtools.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.