Η επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σταμούλη Μαντάρα που καταδικάζει την πολιτική της δικοματικής κυβέρνησης

Ανοιχτή επιστολή με την οποία καταδικάζει την δικομματική κυβέρνηση απέδωσε στους Δημοτικούς Συμβούλους Καλαμπάκας κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Σταμούλης Μαντάρας, δημοτικός σύμβουλος.

0 110

Ανοιχτή επιστολή με την οποία καταδικάζει την δικομματική κυβέρνηση απέδωσε στους Δημοτικούς Συμβούλους Καλαμπάκας κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Σταμούλης Μαντάρας, δημοτικός σύμβουλος.

Ανοιχτή επιστολή με την οποία καταδικάζει την δικομματική κυβέρνηση απέδωσε στους Δημοτικούς Συμβούλους Καλαμπάκας κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Σταμούλης Μαντάρας, δημοτικός σύμβουλος.

Η επιστολή του κ. Μαντάρα, γράφει τα εξής:

Η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, παρά των αντίθετων προεκλογικών υποσχέσεων τους στις εθνικές εκλογές του 2012. συνέχισε να εφαρμόζει την ίδια μνημονιακή πολιτική, εξαιτίας της οποίας η πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας, οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι κ.λ,π. βρέθηκαν μπροστά σε αξεπέραστες δυσκολίες.

Αν η δικομματική κυβέρνηση, κυβέρνηση συγκάλυψης σκανδάλων, συνεχίσει και μετά το φθινόπωρο, όπως προαναγγέλλει, και μάλιστα με τον ίδιο ζήλο και χωρίς πισωγυρίσματα, να υλοποιεί στο ακέραιο τις μνημονιακές της δεσμεύσεις , ήδη ετοιμάζεται και τρίτο μνημόνιο, οι Έλληνες είναι απολύτως βέβαιο ότι δε θα αντέξουμε, διότι θα οξυνθούν στο έπακρο τα μέχρι τώρα προβλήματα που δημιούργησε η δήθεν σωτήρια μνημονιακή πολιτική, όπως η ανεργία, στην οποία τους ήδη δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα ακολουθούν οι απολυμένοι του δημοσίου τομέα, όπως είναι ή μείωση των μισθών και. συντάξεων, τα προβλήματα στην υγεία, την παιδεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το κλείσιμο των υπηρεσιών, την εξυπηρέτηση των πολιτών κ.λ,π., και επιπλέον θα προστεθούν νέα (προβλήματα) όπως εκείνο που προαναγγέλθηκε κατά τρόπο κυνικό και αφορά τους πλειστηριασμούς ακινήτων, πετώντας ολόκληρες οικογένειες στον δρόμο.

Με αυτήν την μνημονιακή πολιτική που εφαρμόζουν οι υποστηρικτές της δικομματικής κυβέρνησης, η Ελλάδα οδηγείται μετά βεβαιότητας στην απόλυτη οικονομική καταστροφή , την οικονομική διχόνοια, την κοινωνική ένταση . την πλήρη κοινωνική διάλυση, τη θεσμική αποδιοργάνωση και την εθνική ταπείνωση.

Πρέπει να σταματήσει το ταχύτερο δυνατό η εφαρμογή αυτής της πολιτικής.

Πρέπει να σχεδιαστεί και υλοποιηθεί ένα θεσμικό σχέδιο ανασυγκρότησης στους κρίσιμους τομείς της πρωτογενούς παραγωγής, της ενέργειας και του περιβάλλοντος, των υποδομών και της ναυτιλίας που θα οδηγήσει στην στήριξη της παραγωγής και της παραγωγικότητας της οικονομίας , στην μείωση της ανεργίας, στην προστασία των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, στην λήψη μέτρων που θίγουν ιδιαίτερα το κοινωνικό σύνολο ( π.χ φόροι στο πετρέλαιο θέρμανσης, χαράτσια ΔΕΗ κ.λ,π)

Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διοικητικής μεταρρύθμισης.

Ένα σχέδιο αποκατάστασης των συνεπειών της εντελώς άδικης κατανομής των βαρών της εφαρμοζόμενης δημοσιονομικής πολιτικής.

Μόνο μια τέτοια πολιτική η οποία θα είναι αδιάρρηκτα δεμένη με τις ανάγκες και τις προσδοκίες της πλειονότητας των Ελλήνων και θα βρίσκεται μακριά από τις ταπεινωτικές δεσμεύσεις του μνημονίου , αποτελεί εναλλακτική ρεαλιστική λύση , ικανή να οδηγήσει την Ελλάδα σε ταχεία έξοδο από την κρίση και να εξασφαλίσει την κοινωνική συνοχή και την πολιτική σταθερότητα σε προοδευτική κατεύθυνση.

Κύριε Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριοι συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, με την παρούσα επιστολή ζητώ από το Δημοτικό Συμβούλιο να καταδικάσει τη δικομματική – μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που ως σύγχρονη χούντα καταδυναστεύει τον ελληνικό λαό , οδηγεί τη χώρα σε πλήρη κοινωνική διάλυση και εθνική ταπείνωση και να κηρύξει τους βουλευτές και πολιτευτές του νομού μας που στηρίζουν αυτήν την κυβέρνηση ανεπιθύμητους με την παρουσία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κύριοι συνάδελφοι, με τη στήριξη αυτής της επιστολής και την καταδίκη της δικομματικής- μνημονιακής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχουμε την ευκαιρία να σώσουμε την αξιοπρέπειά μας ως άτομα και ως Δημοτικοί Σύμβουλοι- ας μη χάσουμε.

Μετά τιμής Σταμούλης Μαντάρας – Δημοτικός Σύμβουλος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.