Για τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας ως εμβολιαστικών κέντρων στο Υπουργείο Υγείας ο Θανάσης Λιούτας

0 562

 

Άμεση επικοινωνία, την προηγούμενη εβδομάδα,  πραγματοποίησε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, με τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου Υγείας, με στελέχη του Πρωθυπουργικού Γραφείου, καθώς και με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, κ. Φώτη Σερέτη, απευθύνοντας το ερώτημα πότε θα λειτουργήσουν και τα Κέντρα Υγείας Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας, ως εμβολιαστικά κέντρα.

Ο Θανάσης Λιούτας ενημερώθηκε ότι μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου προγραμματίζεται η λειτουργία των Κέντρων Υγείας Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας και ως εμβολιαστικών κέντρων.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής τόνισε ότι η λειτουργία όλων των αρχικά ανακοινωμένων σημείων εμβολιασμού στον Νομό Τρικάλων είναι ένα ζήτημα μεγάλης σημασίας, δεδομένης και της γεωγραφικής ιδιομορφίας, την οποία παρουσιάζουν πάρα πολλά ορεινά χωριά των Δήμων μας.

«Η λειτουργία και των Κέντρων Υγείας Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας θα επιτρέψει σε όλους τους πολίτες, και ιδιαιτέρως στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, οι οποίοι σε μεγάλο πληθυσμό κατοικούν στα χωριά μας και που αποτελούν μια ηλικιακή ομάδα ιδιαιτέρως ευάλωτη στον Κορωνοϊό, να έχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση στο κοντινότερο – σε σχέση με την κατοικία τους – εμβολιαστικό κέντρο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr