Εθελοντικά στη διάθεση του Κ.Υ Καλαμπάκας ο Χρίστος Λιάπης

1 738

Eπίσκεψη, με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, πραγματοποίησε την Πέμπτη, 19 Μαρτίου, στο ΚΥ Καλαμπάκας, όπου είχε υπηρετήσει τη θητεία του ως Αγροτικός Ιατρός στο Π.Ι. Παναγίας, ο Ψυχίατρος, Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών και Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Χρίστος Λιάπης. Ο Δρ. Λιάπης δήλωσε σχετικώς: «Εξαιρετικά τα μέτρα προφύλαξης, με το απομονωμένο (δίκην “isolated box”) «κιόσκι» υποδοχής-θερμομέτρησης – διαλογής στην είσοδο του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας.

Σε ένα περιβάλλον που μού είναι γνώριμο από τα παλιά. Συναντήθηκα με τον αξιόλογο συνάδελφο και -κατά τη διάρκεια του Αγροτικού μου στα ορεινά του νομού μας, προϊστάμενό μου- Διευθυντή Ιωάννη Μάντζιο, στη διάθεση του οποίου έθεσα εθελοντικώς τις υπηρεσίες μου, για την εξυπηρέτηση επείγουσών αναγκών ψυχιατρικής φροντίδας που ενδέχεται να ενσκήψουν, για τους συμπολίτες μας, του Δήμου Μετεώρων, εν μέσω της Πανδημίας, με δεδομένους τους αναγκαστικούς περιορισμούς και στη λειτουργία της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας.

Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω και με το αξιέπαινο νοσηλευτικό προσωπικό και με τους γενναίους άνδρες του ΕΚΑΒ Καλαμπάκας που δίνουν καθημερινά, με αυταπάρνηση έναν αγώνα ανθρώπινης προσφοράς, ο οποίος τώρα, για την αντιμετώπιση της COVID-19 μας θέλει όλους και κυρίως τους λειτουργούς της Υγείας, περισσότερο αλληλέγγυους και υπεύθυνους από ποτέ. Καλή δύναμη σε όλους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

  1. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ λέει

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΧΡΗΣΤΟ ΛΙΑΠΗ , ΟΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ κ.λ.π. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ & ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝΕ , ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝΕ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΑΣΚΕΣ & ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ – Ε.Ν.Σ. – ΑΘΗΝΑ 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.