Επιτυχία γνώρισε η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης «Ο Άγιος Βησσαρίων» – PHOTOS

Με την αναμενόμενη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης “Ο Άγιος Βησσαρίων”.

0 204

Με την αναμενόμενη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης “Ο Άγιος Βησσαρίων”.

Με την αναμενόμενη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, η εκδήλωση του Συλλογου Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης “Ο Άγιος Βησσαρίων”.

Η “μεγάλη” εκδήλωση του συλλόγου έγινε στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου και είχε ως τίτλο «Χρώμα Ουρανού, ήχος Αγγέλων, η Αγία των Σταγών Λιθόπολις».

Η εκδήλωση οργανώθηκε άψογα από τον σύλλογο Ψαλτικής Τέχνης, όπως και οι προηγούμενες εκδηλώσεις του, οι οποίες έχουν μείνει στην ιστορία.

Την εκδήλωση διηύθυνε ο μαέστρος κ. Χρήστος Παπαϊωάννου με την βοήθεια της κας Ρένας Λιάπη ενώ στην αφήγηση των κειμένων ήταν ο πατήρ Ιωάννης Ζώτος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ Σεραφείμ, ο αντιπερειφεριάρχης κ. Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου, ο βουλευτής κ. Σκρέκας, περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, αρχές και φορείς του τόπου καθώς και πλήθος κόσμου.

syllogos filon IMG 1500syllogos filon IMG 1511syllogos filon IMG 1512syllogos filon IMG 1521syllogos filon IMG 1532syllogos filon IMG 1539syllogos filon IMG 1550syllogos filon IMG 1565syllogos filon IMG 1580syllogos filon IMG 1586syllogos filon IMG 1597syllogos filon IMG 1613syllogos filon IMG 1616syllogos filon IMG 1637

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.