Δημοσκόπηση Interview: Καθαρό προβάδισμα Μεϊμαράκη, 2ος ο Κυριάκος

Το καθαρό προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνουν τα ευρήματα δημοσκόπησης

0 274

Το καθαρό προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνουν τα ευρήματα δημοσκόπησης

Το καθαρό προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνουν τα ευρήματα δημοσκόπησης της εταιρείας Interview, για το Βεργίνα TV.

Τα ευρήματα είναι κοινά για όλες τις εταιρείες, πριν ακόμη από το φιάσκο της αναμέτρησης της 22α2 Νοεμβρίου, και δείχνουν μεγάλο προβάδισμα για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βρίσκεται στη 2η θέση.

Οι μόνες εταιρείες οι οποίες έβγαζαν διαφορετικά αποτελέσματα είναι εκείνες τις οποίες κατήγγειλε δημοσίως ο Άδωνις Γεωργιάδης, οι δυο δηλαδή που την προηγούμενη εβδομάδα έδιναν προβάδισμα στον Απόστολο Τζιτζικώστα, όπως έκαναν και πριν από τις 22 Νοεμβρίου, σε πλήρη αναντιστοιχία με όλες τις άλλες δημοσκοπήσεις, όλων των υπόλοιπων εταιρειών.

Στη σημερινή δημοσκόπηση της Interview, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συγκεντρώνει 36%, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης 24%.

Μάχη γίνεται για την 3η θέση, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα να έχει οριακό προβάδισμα έναντι του Άδωνη Γεωργιάδη με 19% έναντι 17%, αλλά με πτωτική πορεία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.