Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 26/11 σε οδούς της Καλαμπάκας

0 879

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11/2023

 

Από ώρα 08:00-17:00 στις εξής οδούς : οδός αρχή Βυτουμά, οδός Αβέρωφ μέχρι Σιδηροδρόμου , οδός  Πίνδου από Λεωτσάκου μέχρι  ΟΣΕ , οδός  Χατζηπέτρου τμήμα Μ. Αλεξάνδρου μέχρι πρατήριο Μπόζιακα, τμήμα της  πλατείας Δημουλά  από την πλευρά του Γυμνασίου μέχρι γωνία  Χατζηπέτρου και τέλος οδό Κονδύλη από γωνία Χατζηπέτρου μέχρι ΟΣΕ.

                                            

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr