Χρυσό Βραβείο για το κέντρο αισθητικής « GLOW UP Sinani Vivi »

0 2.836

Για 1η χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές προόδους της ομορφιάς, της ευεξίας και του wellness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο θεραπειών και προϊόντων.

Διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, Managers, Επαγγελματίες της υγείας καθώς και Αρχιτέκτονες, αξιολόγησαν  την ποιότητα και την καινοτομία σε επαγγελματικούς χώρους και θεραπείες.

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Ομορφιάς και Ευεξίας, Wellness Influencers, Beauty Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς και ευεξίας.

Συνολικά, διακρίθηκαν 39 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες της κατηγορίες των βραβείων.

Πιο συγκεκριμένα το κέντρο αισθητικής Glow Up Sinani Vivi απέσπασε το πρώτο βραβείο πανελλαδικά στην κατηγορία BEST AESTHETIC CENTER – SPOT DESIGN.

Το Βραβείο παρέλαβε η αδερφή της Σινάνη Βιβή κ. Νικολέτα Σινάνη  και στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν φίλοι και μέλη της οικογένειάς της. Αφού ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή αλλά και όλους τους πελάτες που στηρίζουν τόσα χρόνια το ινστιτούτο η Βιβή Σινάνη θέλησε να αφιερώσει το βραβείο στους γονείς της.

Χαιρετισμό στη διοργάνωση απηύθυνε η Άννα Μαρία Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co Founder Wellness Project, στην εταιρεία Boussias Communications, η οποία αναφέρθηκε στον πολύπλευρο τομέα των Aesthetic & Spa που πρέπει να συνδυάζει τις ικανότητες και τις γνώσεις του επαγγελματία με την αγάπη στον άνθρωπο, την ευζωία και την ευεξία

Η Βάλια Κεφαλά, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Αισθητικό – Κοσμητολόγο και Φαρμακοποιό του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του Τομέα Αισθητικής και Κοσμητολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, έστειλε το δικό της μήνυμα στους νικητές της βραδιάς και ανέφερε ότι η επιβράβευση των καλών πρακτικών και της καινοτομίας είναι σταθερή πρακτική μιας κοινωνίας η οποία θέλει να προοδεύει. Χαρακτηριστικά ανέφερε: ‘’H επιβράβευση αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν αυτή αφορά τον κλάδο της Αισθητικής και των Spa λόγω της φύσης των εν λόγω υπηρεσιών ,των χώρων και των προϊόντων που ασχολείται με τον άνθρωπο. Τα βραβεία ως μέσον αναγνώρισης θα κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις για διαρκή βελτίωση ενώ η προβολή των νικητών θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση , πηγή έμπνευσης για ανάληψη ανάλογων δράσεων και περαιτέρω ενθάρρυνσης αλλά και ως παράδειγμα της ποιότητας, της λειτουργικότητας αλλά και της αισθητικής της’’

Επίσης, χαιρετισμό στη διοργάνωση απηύθυνε η Κωνσταντίνα Φραγκοδημητροπούλου, Αισθητικός – Κοσμητολόγος και Πρόεδρο Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος εκ μέρους της Μάγδας Χουρίδου, Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας, η οποία ανέφερε ότι η διαδικασίαβράβευσης θέτει σιγά σιγά στη νοοτροπία των επαγγελματιών νέους στόχους, αυτούς της ευγενούς άμιλλας, της αυτοβελτίωσης και της εξωστρέφειας.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Μαρία Νικόλτσιου και τα βραβεία απένειμαν στους νικητές της βραδιάς τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής καθώς και oι Λήδα Γώγου, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Νόνη Δούνια, Βουλευτής Α΄Πειραιώς, Κωνσταντίνος Ιακώβου, Πρόεδρος Ο.Ε.Ε.Θ, Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος, Νίκος Κογιουμτζής, Μέλος του ΔΣ του ΕΣΕΕ, Ευσταθία Παπαγεωργίου, Αντιπρύτανης του Πα.Δ.Α και Ιωάννη Χατζηθεοδωσίου, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα των: Πανελλήνιου Συνδέσμου Αντιπροσώπων Μηχανημάτων Καλλυντικών Αισθητικής (ΠΣΑΜΚΑ), Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ), Ένωση Επαγγελματιών Αισθητικών Β. Ελλαδος (ΕΕΠΑΒΕ) και Συλλόγου Αισθητικών Αποφοίτων Τρ/θμιας Εκπ/σης Εκπαιδευτικών Ελλάδας (ΣΑΑΤΕΕ).

Το κέντρο αισθητικής GLOW UP αποτελεί ένα σύγχρονο επαγγελματικό και ατμοσφαιρικό χώρο αισθητικής που εκφράζει τις νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς και της υγείας. Διαθέτει τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και κορυφαία προϊόντα κοσμητικής παρέχοντας στους πελάτες άμεσα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα.

Η ιδιωτικότητα που απαιτούν αυτού του είδους οι υπηρεσίες υπήρξε το κρηπίδωμα πάνω στο οποίο η σχεδιαστική ομάδα των Δημήτρη και Χρήστου Παπαευσταθίου έχτισε το πλάνο της διαμόρφωσης του χώρου επιτρέποντας στον επισκέπτη να αισθάνεται προστατευμένος αλλά όχι περιορισμένος.

Σινάνη Βιβή – Απόφοιτη του Τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας  ΤΕΙΘ – MSc Οργάνωση και Διοίκηση Μονάδων Ευεξίας & SPA (SPA Management). 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr