Ανάκληση της επιστολής του Εμπορικού Συλλόγου για το ΞΕΝΙΑ – Τρίτη 12 Ιουνίου Γενική Συνέλευση

Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε – Κυρίες και Κύριοι Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,

1 287

Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε – Κυρίες και Κύριοι Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Με την παρούσα επιστολή το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας προχωρά στην ανάκληση της τοποθέτησης που περιέχεται στην από 18-5-2018 επιστολή περί του ζητήματος αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ.

Είναι αυτονόητο ότι ως Σύλλογος – ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε- σαφώς τασσόμαστε υπέρ της ανάπτυξης και της προόδου της πόλης μας, αλλά και της τουριστικής εξέλιξης της ευρύτερης περιοχής, οι οποίες θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, καθώς πάγια θέση μας είναι πως ο τουρισμός αποτελεί το καλύτερο προϊόν που διαθέτει ο τόπος μας.

Όσον αφορά το περιεχόμενο της παραπάνω από 18-5-2018 επιστολής, εκφράζει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη και τοποθέτηση του Προέδρου του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Θεολόγη Μαντάρα, στην οποία προέβη χωρίς να τηρηθούν οι τυπικές διαδικασίες που προβλέπονται από το Καταστατικό μας, δηλαδή χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση και έγκρισή της από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Ενήργησε αυθόρμητα, κάτω από συναισθηματική φόρτιση και με γνώμονα την επιθυμία προσφοράς, ως άνθρωπος του τουρισμού, χώρος από τον οποίο προέρχεται.

Κατόπιν αυτών, ανακαλούμε την από 18-5-2018 επιστολή μας, θεωρώντας την ως μη γενομένη, και παρακαλούμε να δεχτείτε την απόφασή μας αυτή.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Επίσης,από το ΔΣ του Συλλόγου ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12 Ιουνίου και ώρα 6μμ θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στα Γραφεία του με τα εξής θέματα:
– Εγγραφή νέων μελών
-Συζήτηση για ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου
-Δήλωση υποψηφιοτήτων για τις εκλογές

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

  1. Liberty λέει

    Βρε μπας και δεν την διαβασε η δεν την καταλαβε την πρωτη επιστολη ο Δημαρχος μας και ζήτησε απο τον πρόεδρο να του ξαναστειλει ξανα τα ιδια?
    Προεδρε στείλτη και 3η φορα αν χρειαστει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.