Αναφορά του Βουλευτή της Χ.Α Παναγιώτη Ηλιόπουλου για το δάσος Ματονερίου Καλαμπάκας

Αναφορά προς τα αρμόδια υπουργεία, σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο δάσος του Ματονερίου

0 278

Αναφορά προς τα αρμόδια υπουργεία, σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο δάσος του Ματονερίου

Αναφορά προς τα αρμόδια υπουργεία, σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο δάσος του Ματονερίου  κατέθεσε ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Στην αναφορά του (με αριθμό 2341) ο βουλευτής του Κινήματος καταθέτει υπόμνημα των κατοίκων όπου ενημερώνουν σχετικά με το νομικό καθεστώς του Δάσους Ματονερίου Καλαμπάκας και αιτούνται τη μη εγκατάσταση ιδιωτών στο δάσος για τη διενέργεια υλοτομίας προκειμένου να αποφευχθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Η κατάθεση του υπομνήματος των κατοίκων, όπου με σαφήνεια και αναλυτικά περιγράφουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είναι και μια φωνή απόγνωσης για την προσπάθεια οικολογικού “πλιάτσικου” που κάποιοι θέλουν στην περιοχή.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι πάντα κοντά στις μικρές τοπικές κοινωνίες και στα προβλήματά τους. Μένει τώρα να δούμε ποια θα είναι η απάντηση των αρμοδίων υπουργών.

Μια απάντηση, όπου με βάση το αναλυτικό υπόμνημα των κατοίκων δεν θα πρέπει να είναι ούτε αόριστη ούτε γενικόλογη, αλλά συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Αυτά, με τη λογική ότι έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση στοιχειωδώς σοβαρή.

Και επειδή κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, οι προσδοκίες μας είναι μάλλον περιορισμένες.

Από το γραφείο τύπου της Τ.Ο Τρικάλων του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.