Η εμμονή των ανδρών με το μέγεθος και το σύνδρομο του μάγου του Οζ

0 571

Καθώς η κοινωνία μας γίνεται πιο φιλελεύθερη σε αξίες και προοπτικές, οι άνδρες έχουν αρχίσει να αμφισβητούν τις μακροχρόνιες πεποιθήσεις σχετικά με τη σεξουαλικότητα και το μέγεθος του πέους.

Ελκύονται προς το δυτικό ιδεώδες ενός μακριού, δυνατού και μεγάλου πέους που ταιριάζει καλύτερα για δυνατή και ευχάριστη σεξουαλική απόδοση. Ωστόσο, δεν μπορούν φυσικά όλοι οι άνδρες να ταιριάζουν σε αυτήν την ιδανική κατηγορία και ως εκ τούτου να αναζητούν λύσεις, κυρίως φυσικές και αγιουρβεδικές, που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν.

Πολλοί άντρες ζουν με τον φόβο ότι το πέος τους πάσχει από το σύνδρομο του Μάγου του Οζ, όταν θα έρθει η ώρα της αποκάλυψης, θα τραβήξουν την κουρτίνα και θα αποκαλυφθεί κάτι μικρό… κάτι που δεν εντυπωσιάζει. Η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότεροι άντρες που ανησυχούν για το μέγεθος του πέους τους είναι εντός του φυσιολογικού εύρους.

Τι χαρακτηριστικά έχει ένα μεγάλο μόριο;

Ένα μεγάλο μόριο κρύβει μέσα του μια ισχυρή ροή αίματος, επειδή αυτή η ροή εξασφαλίζει ότι περισσότερο αίμα θα πηγαίνει προς τα εκεί, γεγονός που θα κάνει το μόριο να στηθεί γρήγορα και να παραμείνει έτσι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ορισμένες θεραπείες με βότανα λειτουργούν καλύτερα σε αυτήν την περίπτωση, επειδή είναι σε θέση να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να διασφαλίζουν ότι περισσότερο αίμα θα διοχετεύεται στους θαλάμους του πέους. Επειδή είναι φυσικές θεραπείες, η αποτελεσματικότητά τους όσον αφορά την μεγέθυνση εξαρτάται από την κατάσταση, την ηλικία και την υγεία του άνδρα.

Πώς λειτουργούν τα φυτικά φάρμακα;

Διευρύνουν τους θαλάμους του πέους διασφαλίζοντας έτσι ότι τα αγγεία και οι αρτηρίες τους θα στέλνουν μεγαλύτερες ποσότητες αίματος, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο το μέγεθος του πέους και ενθαρρύνοντας τα κύτταρα του πέους να χτίσουν νέα στρώματα δέρματος πάνω από τα παλαιότερα.

Ποια βότανα χρησιμοποιούνται για αυτό τον σκοπό;

  • Το Yohimbe είναι μια πολύ αποτελεσματική λύση που μεγεθύνει το πέος, οδηγώντας έτσι σε βελτιωμένη και πιο ευχάριστη σεξουαλική απόδοση, επιθυμία και ευχαρίστηση.
  •     Το Ginkgo Biloba έχει πολλές μοναδικές χημικές ουσίες που αυξάνουν το μέγεθος του πέους κάνοντας τα αιμοφόρα αγγεία μεγαλύτερα, ισχυρότερα και πιο εύκαμπτα.
  •     Το τζίνσενγκ της Σιβηρίας είναι μια άλλη φυσική θεραπεία που λειτουργεί αυξάνοντας τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου στο πέος που αυξάνει τη φυσική ροή του αίματος, διασφαλίζοντας έτσι την αύξηση του μεγέθους του και τη διατήρηση της όρθιας περισσότερο.
  •     Το κεράτινο ζιζάνιο κατσίκας διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, αυξάνοντας έτσι τη ροή του αίματος και το μέγεθος του πέους.
  •     Το Damiana διεγείρει τα νεύρα στο πέος, στέλνοντας έτσι σήματα για να διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία του και να αυξήσει το μέγεθός του.

Άλλες φυσικές εναλλακτικές λύσεις

Ορισμένες λύσεις με συμπληρώματα που περιέχουν συνδυασμούς των παραπάνω βοτάνων είναι πολύ αποτελεσματικές στην αύξηση του μεγέθους. Αυξάνουν τη ροή του αίματος στο πέος, αυξάνοντας έτσι το συνολικό μέγεθος και το μήκος του. Μερικοί τύποι βοτανικών διαλυμάτων είναι – το Cistanche, το Cnidium, το Cuscuta, το Damiana, το ελαφοκέρατο κ.λπ. είναι φυσικά θεραπείες για την ανάπτυξη και τη διεύρυνση του πέους και επικεντρώνονται στο να μεγαλώσουν το θάλαμο του πέους. Αυτό αποτελείται από μια φόρμουλα που αυξάνει τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου στον θάλαμο και διεγείρει την αύξηση της τεστοστερόνης και των χημικών ουσιών που οδηγούν σε μεγαλύτερη ανάπτυξη ιστού πέους και μεγαλύτερη ροή αίματος στον θάλαμο. Τέτοιες φυτικές φόρμουλες υπάρχουν σε χάπια αλλά και σε τζελ (αγοράστε το rhino gold gel από το uromed.gr)

Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, οι άνδρες δεν χρειάζεται να συμβιβάζονται με αυτό που τους έχει φυσικά αποδοθεί όσον αφορά το μέγεθος του πέους. Μπορούν να αλλάξουν το μέγεθος και τη σκληρότητα του πέους τους σύμφωνα με την επιθυμία τους χρησιμοποιώντας φυσικές, ασφαλείς και προσιτές βοτανικές και φυσικές θεραπείες.  Σε περίπτωση που έχετε μια απορίες, μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό γιατρό.

 

Πηγή: patrisnews

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr