Οι πιο ξεχωριστές ιδέες για καλοκαιρινό γάμο

0 2.595

Δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν τον γάμο τους το καλοκαίρι. Οι επιλογές στα είδη γάμου, τον στολισμό, τον χώρο της δεξίωσης και την εκκλησία είναι πολύ περισσότερες και πολύ πιο εντυπωσιακές σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εποχή.

Η διάθεση όλων είναι πιο ανέμελη και χαρούμενη και όλη η μέρα μπορεί να γίνει σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Ρομαντικός, boho, νησιώτικος ή floral γάμος, ό,τι και αν διαλέξετε ως θέμα, μπορεί πολύ όμορφα να αναδειχθεί με φόντο το καλοκαιρινό τοπίο.

Ας δούμε, λοιπόν, τις πιο καλαίσθητες και πρωτότυπες ιδέες για καλοκαιρινό γάμο που θα δημιουργήσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις σε αυτή την τόσο σημαντική μέρα για εσάς και τον/τη σύντροφό σας.

Προσκλητήρια & Μπομπονιέρες Γάμου

Ας ξεκινήσουμε από τα προσκλητήρια γάμου, που είναι άλλωστε και το πρώτο βήμα στην προετοιμασία του γάμου σας. Αν επιλέξετε τη λογική του εκτυπωμένου προσκλητηρίου με ένα συγκεκριμένο σχέδιο, μερικές ιδέες  είναι οι εξής:

  • μπλε χρώματα σε θαλασσινά μοτίβα
  • floral θέμα με χρωματιστά λουλούδια, όπως παιώνιες και τριαντάφυλλα
  • boho theme με σχέδια ονειροπαγίδας, φτερών ή αγριολούλουδων
  • ρομαντικό προσκλητήριο με δαντέλα και γήινα χρώματα, όπως το μπεζ της άμμου, ή λουλούδια, όπως η λεβάντα
  • navy theme με άγκυρες, πλοία και άλλα θαλασσινά μοτίβα.

Όσον αφορά τις μπομπονιέρες γάμου, το ιδανικό είναι να επιλέξετε κάτι ανάλαφρο με υλικά της φύσης σε ανοιχτές αποχρώσεις. Ένα ξύλινο κουτάκι, ένα βαζάκι ή ένα πουγκί με γάζα ή δαντέλα είναι τα ιδανικά υλικά που μπορούν να στολίζονται με χρωματιστές κορδέλες, αστερίες, άγκυρες ή λουλούδια ανάλογα με το γούστο σας.

Όλο και περισσότερο πλέον βλέπουμε τις μπομπονιέρες που είναι και αρωματικά χώρου και πράγματι πρόκειται για ένα όμορφο δωράκι που μπορείτε να κάνετε στους καλεσμένους σας. Για έναν καλοκαιρινό γάμο, καλό είναι το αρωματικό αυτό να έχει ανάλαφρο και δροσερό άρωμα.
Έμπνευσή μας για καλοκαιρινές μπομπονιέρες & προσκλητήρια γάμου, αποτελούν οι προσεγμένες και χειροποίητες προτάσεις που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Perfect Moments.

Στολισμός

Στον στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης θα κυριαρχήσει το αντίστοιχο σχέδιο που έχετε προτιμήσει για τον γάμο σας. Ως προς τα λουλούδια, τα παστέλ και ανοιχτά χρώματα, όπως το λευκό, το ροζ, το πορτοκαλί και το κίτρινο θα έχουν την τιμητική τους. Πέρα από τα κλασικά λουλούδια που αγαπάμε στον στολισμό γάμου, όπως τα τριαντάφυλλα και οι παιώνιες, εξαιρετικά δένουν με το concept και πιο καλοκαιρινά λουλούδια, όπως χρυσάνθεμα και μαργαρίτες.

Από εκεί και πέρα έχετε και πολλές ακόμα επιλογές για τον πρωτότυπο σχεδιασμό των τραπεζιών και του candy bar. Γυάλινα βάζα με άμμο, κοχύλια και αστερίες μπορούν να διακοσμήσουν τα τραπέζια και να αποτελέσουν τα ιδανικά κηροπήγια για τα κεριά. Αντίστοιχα σχέδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα σουπλά, στο βιβλίο των ευχών και τα καρτελάκια σε κάθε τραπέζι.

Ντύσιμο

Ο καλοκαιρινός γάμος θέλει γενικά ανάλαφρες επιλογές και αποφυγή των βαριών και πολύ επίσημων υφασμάτων. Αέρινα αρχαιοελληνικά ή ρομαντικά νυφικά με δαντέλα έχουν την τιμητική τους, αγκαλιάζοντας το σώμα και τονίζοντας την ανεμελιά και τη χαλαρή διάθεση της εποχής. Επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα με ή χωρίς πέπλο, μακιγιάζ που αναδεικνύει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα με διακριτικότητα και αποφυγή υπερβολών, όπως γάντια και φουρό, είναι ορισμένα στιλιστικά σημεία που πρέπει να προσέξετε.

Αλλά και ο γαμπρός καλό είναι να αποφύγει τα πολύ επίσημα κοστούμια. Τα καλοκαιρινά γαμπριάτικα κοστούμια όπως μας προτείνουν οι ειδικοί του καταστήματος Princestores.gr έχουν αρκετή ποικιλία στα χρώματα, αφού εκτός από το μαύρο μπορείτε να επιλέξετε και το γκρι ή το μπλε για αυτή την τόσο ιδιαίτερη εμφάνισή σας.

Διασκέδαση

Η διασκέδαση έχει φυσικά την τιμητική της σε κάθε γάμο, όμως τι καλύτερο από το να χορεύει κανείς κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό υπό τους ήχους των εξιδεικευμένων dj για γάμο της εταιρείας Magic Weddings! H πολυετής εμπειρία τους στον τομέα των κοινωνικών εκδηλώσεων, καταφέρνει να δημιουργήσει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα και να ξεσηκώσει ένα τόσο ετερόκλητο κοινό, όπως είναι αυτό των γάμων.

Πυροτεχνήματα

Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες ακόμα περισσότερο; Τότε, τα εναέρια πυροτεχνήματα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fireworks.gr, είναι η απόλυτη προσθήκη σε έναν καλοκαιρινό γάμο. Η πιο φαντασμαγορική επιλογή είναι φυσικά το show εναέριων πυροτεχνημάτων σε διάφορα χρώματα που μπορεί να γίνει τη στιγμή της εισόδου του ζευγαριού στον χώρο της δεξίωσης ή κατά τη διάρκεια του χορού. Αλλά και τα sparklers ή τα σιντριβάνια είναι εξίσου θεαματικά, ενώ για την ώρα που το γλέντι έχει ανάψει για τα καλά σας προτείνουμε τα πυροτεχνήματα καπνού και το κομφετί που θα δώσουν μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα στην πίστα του χορού.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr