Τα πλεονεκτήματα από μια ιδιωτική ασφάλεια υγείας

0 945

Η ασφάλεια υγείας στις μέρες μας, είναι ένα πολύτιμο και σημαντικό αγαθό που πρέπει να αποκτήσει ο κάθε άνθρωπος έτσι ώστε να προστατεύει και να θωρακίσει την προσωπική του υγεία.

Με τα δημόσια συστήματα υγείας να καταρρέουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊόύ, η ιδιωτική ασφάλεια υγείας είναι αυτή που πλέον καλύπτει και υποστηρίζει τους ασφαλισμένους που έχουν επενδύσει σε ένα πρόγραμμα υγείας.

 

Που υπερτερεί η ιδιωτική ασφάλεια υγείας

Τα πλεονεκτήματα μιας ιδιωτικής ασφάλειας υγείας είναι ασύγκριτα μπροστά στη δημόσια ασφάλιση.

Αν και η ιδιωτική ασφάλιση στην ουσία συμπληρώνει την κοινωνική, δημόσια ασφάλιση, παρά ταύτα τις περισσότερες φορές τείνουμε να χρησιμοποιούμε την ιδιωτική ασφάλεια υγείας για όλες τις ανάγκες που προκύπτουν σχετικά με την υγεία μας.

Έτσι, η ιδιωτική ασφάλεια υγείας παραμένει η καλύτερη επιλογή τόσο για τους ασφαλισμένους με κοινωνική δημόσια ασφάλιση όσο και για τους ανασφάλιστους.

Επιγραμματικά, τα πλεονεκτήματα της ιδιωτικής ασφάλειας υγείας είναι:

 

Πρόσβαση στα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές

Με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας απολαμβάνετε πρόσβαση στα καλύτερα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας αλλά και του εξωτερικού.

Κάθε ασφαλιστική εταιρεία συνεργάζεται με διαφορετικές κλινικές, έτσι θα πρέπει να κάνετε την έρευνά σας πριν καταλήξετε σε κάποιο ασφαλιστήριο.

Ανάλογα το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, θα έχετε δωρεάν ή με χαμηλό αντίτιμο πρόσβαση στις καλύτερες κλινικές για διαγνωστικές εξετάσεις, επισκέψεις σε γιατρούς καθώς και νοσήλεια.

 

Δεν ξοδεύεις δικά σου χρήματα

Αν συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός και πρέπει να νοσηλευτείτε σε ιδιωτικό ίδρυμα, τότε αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δαπανήσετε κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό για να καλύψετε τα έξοδα νοσηλείας.

Αντίθετα, με μια ιδιωτική ασφάλιση το ποσό αυτό μπορεί να είναι ακόμα και μηδενικό.

Ανάλογα το πρόγραμμα και τις καλύψεις που θα επιλέξετε και ανάλογα την απαλλαγή που θα έχει το πρόγραμμά σας, εσείς είτε θα πληρώσετε ένα ποσό ως συμμετοχή είτε θα έχετε μηδενικά νοσήλεια.

 

Είσαι προστατευμένος σε μια δύσκολη στιγμή

Σε μια δύσκολη στιγμή ή σε μια ασθένεια, δεν εξαρτάσαι από το αν έχεις χρήματα στην άκρη ή όχι. Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας είναι εκεί, για να σε προστατεύσει και να σου προσφέρει νοσηλεία στις καλύτερες κλινικές.

 

Έχεις την καλύτερη φροντίδα

Έχοντας πρόσβαση στις καλύτερες κλινικές και ιδιωτικά θεραπευτήρια, αντίστοιχα απολαμβάνεις και τη φροντίδα από τους καλύτερους γιατρούς. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις μπορείτε εσείς να επιλέξετε τον ιατρό που θα σας χειρουργήσει ή θα σας αναλάβει, καλύπτοντας τα έξοδα η ασφαλιστική σας εταιρεία!(εφόσον οι καλύψεις υπάρχουν στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο).

 

Δωρεάν εξωνοσοκομειακές εξετάσεις

Αρκετά συμβόλαια σας προσφέρουν επίσης δωρεάν εξωνοσοκομειακές εξετάσεις σε συμβεβλημένους ιατρούς και ιδιωτικά κέντρα. Αυτό σημαίνει πως έχετε πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο για δωρεάν ή με πολύ χαμηλό κόστος διαγνωστικών εξετάσεων.

 

Ασφάλεια υγείας με νοσοκομειακή περίθαλψη

Η κάλυψη νοσοκομειακής περίθαλψης αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες καλύψεις στα ασφαλιστήρια υγείας και περιλαμβάνει την κάλυψη νοσηλείας σε νοσοκομείο μετά από ατύχημα, το κόστος χειρουργείων, κ.α.

Η ασφάλεια υγείας με νοσοκομειακή περίθαλψη αναλαμβάνει συνήθως την απευθείας πληρωμή των εξόδων από την ασφαλιστική εταιρεία στα συνεργαζόμενα νοσηλευτικά κέντρα ενώ οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν και ασφαλιστική κάλυψη στο εξωτερικό!

Γενικότερα πριν την επιλογή μιας ασφάλειας υγείας, θα πρέπει να κάνετε ενδελεχή έρευνα καθώς υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά προγράμματα, προσαρμοσμένα όλα σε διαφορετικές ανάγκες!

 

Επισκέψεις σε ιδιώτες γιατρούς

Στην κάλυψη για εξωνοσοκομειακές εξετάσεις, περιλαμβάνεται και η επίσκεψη σε εξωτερικούς γιατρούς, συνεργαζόμενους με την ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξετε.

Σε αυτήν την περίπτωση είτε μέρος είτε ολόκληρο το ποσό καλύπτεται εξ΄ολοκλήρου από την ασφαλιστική σας εταιρεία.

 

Ετήσιες διαγνωστικές εξετάσεις

Τα περισσότερα προγράμματα προσφέρουν δωρεάν ετήσια check up, για να ελέγχετε την υγεία σας και να γνωρίζετε σε τι κατάσταση βρίσκεστε ανά πάσα ώρα και στιγμή.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις ασφάλειες υγείας

Πλέον μπορείτε online να λάβετε αρκετές πληροφορίες γύρω από την ασφάλεια υγείας, τόσο από τις ασφαλιστικές εταιρείες όσο και από τα συνεργαζόμενα ασφαλιστικά γραφεία.

Στον τομέα των online γραφείων, το Asfaleies24.gr ξεχωρίζει με μια πληθώρα πληροφοριών και επιλογών που προσφέρει για τους επισκέπτες και πελάτες του. Μπορείτε με μερικά κλικ να δείτε πληροφορίες για τη δική σας ασφάλεια ζωής και να προχωρήσετε online στη σύναψη συμβολαίου ή να επικοινωνήσετε με κάποιον πιστοποιημένο ασφαλιστικό σύμβουλο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr