Επανασύνδεση: Μάθε πως θα την πετύχεις!

0 2.429

Η επανασύνδεση είναι το μεγάλο ζητούμενο μετά από κάθε χωρισμό. Υπάρχει όμως ένας τρόπος να την εξασφαλίσεις ή έχεις χάσει για πάντα το άλλου σου μισό;

Ο χωρισμός τις περισσότερες φορές είναι αναπόφευκτος, όμως το κόστος του είναι τεράστιο.

Αναγκάζεσαι να χάσεις τον πιο κοντινό σου άνθρωπο και να επιλέξεις την μοναξιά, μέχρι σώμα και καρδιά να μην αντέχουν άλλο και να επιχειρήσεις την επανασύνδεση.

Τι γίνεται όμως αν το κάνεις πολύ νωρίς και τελικά δεν πετύχει; Μήπως χάνεις για πάντα την ευκαιρία της ευτυχίας με τον / τη σύντροφο σου;

Γι’ αυτό το λόγω χρειάζεσαι έναν οδηγό για το πώς θα διαχειριστείς σωστά τον χωρισμό και πως θα προετοιμάσεις το έδαφος για την επανασύνδεση.

Υπάρχει τρόπος;

Φυσικά και υπάρχει και δουλεύει!

Η επιτυχημένη επανασύνδεση με πρώην δεν είναι «τύχη», αλλά πραγματικά μια σειρά από σωστές πρακτικές και δουλειά με τον εαυτό σου.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου είναι γιατί αυτός ο άνθρωπος θεωρείς πως είναι το άλλο σου μισό και γιατί βλέπεις να έχετε μία κοινή πορεία στον χρόνο.

Ο χωρισμός δεν είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό. Δες τον ως ένα κίνητρο για να επαναπροσδιορίσεις τις επιθυμίες σου και να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα, τις σκέψεις και τους φόβους σου.

Μέσα από αυτόν θα βγεις ένα διαφορετικό άτομο, πολύ πιο ώριμο που θα μπορεί να δει όλα τα θετικά στην σχέση του και θα είναι ικανό να διαχειριστεί όλα τα λάθη.

Άρα πρέπει να αλλάξω;

Ναι πρέπει να αλλάξεις τρόπο σκέψης και προσέγγισης της πραγματικότητας και των ονείρων σου.

Ο χωρισμός είναι το γεγονός που σου προσφέρεται για να καθαρίσεις το μυαλό σου, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να βελτιώσεις όλα όσα χρειάζονται στην επικοινωνία σου, ώστε να καταφέρεις μέσα από τις σωστές κινήσεις να πετύχεις την επανασύνδεση με το άλλο σου μισό.

Πως θα τα καταφέρω;

Όλα αυτά μπορείς να τα βρεις μέσα σε ένα βιβλίο – οδηγό που έχει γράψει ο κορυφαίος relationship coach Νίκος Ανδρέου, «Τα μυστικά της Επανασύνδεσης».

Πρόκειται για ένα ebook που σου δείχνει πως μέσα από 9 βήματα, μπορείς να καταφέρεις να ονειρεύεσαι ξανά και διεκδικήσεις την ευτυχία με χαμένο σου ταίρι!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr