Ανδρικά ρολόγια που θα συμπληρώσουν το look σου 

0 3.538

Τα ανδρικά ρολόγια είναι το απόλυτο ανδρικό αξεσουάρ που συμπληρώνει την κάθε εμφάνιση. Είναι ένα αξεσουάρ που βρίσκεται στην ντουλάπα κάθε άνδρα, αφού έχει οριστεί ανά τα χρόνια ως το πιο βασικό κομμάτι μίας ανδρικής εμφάνισης. Αυτό γιατί είναι ίσως το πιο πρακτικό αξεσουάρ που αναβαθμίζει παράλληλα το στυλ σου. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ ρολογιών για να ταιριάξουν με κάθε στυλ, όπως ένα ανδρικό ρολόι με μπρασελέ, ή ένα ανδρικό ρολόι με δερμάτινο λουράκι. Μην ξεχνάς όμως και την εύκολη αλλά σίγουρη λύση, το ανδρικό μαύρο ρολόι. Όλα αυτά και πολλά ανδρικά ρολόγια ακόμα, μπορείς να τα βρεις στο lovacoco.com.

Το lovacoco.com είναι ένα e-shop με είδη ρουχισμού και μεγάλη ποικιλία παπουτσιών και αξεσουάρ, όλα σε προσιτές τιμές.

Αυτά που πρέπει να προσέξεις διαλέγοντας το ιδανικό ρολόι για σένα είναι το στυλ σου και ο τρόπος ζωής σου. Αν για παράδειγμα έχεις ένα καθημερινό στυλ, τότε ένα απλό, minimal ανδρικό ρολόι με λουράκι είναι η καλύτερη επιλογή. Πριν διαλέξεις το ρολόι σου, δες μερικές ιδέες:

Ρολόι με δερμάτινο λουράκι

Ρολόι με δερμάτινο λουράκι

Το δερμάτινο δέσιμο σε ένα ανδρικό ρολόι, μπορεί να κάνει την εμφάνισή σου αυτομάτως πιο επαγγελματική. Ένα καφέ λουράκι με ένα λευκό καντράν μπορούν να φωτίσουν το look σου και να σε κάνουν να φαίνεσαι πιο επαγγελματίας στο γραφείο.

Ψηφιακό Ρολόι

Ψηφιακό Ρολόι

Τα ψηφιακά ρολόγια δεν είναι πάντα η πρώτη μας επιλογή για να συμπληρώσουμε ένα look. Ωστόσο πλέον έχουν αναβαθμιστεί και μπορείς πολύ εύκολα να βρεις ένα κομψό ψηφιακό ρολόι που θα σου ταιριάξει.

Ανδρικό μαύρο ρολόι

Ανδρικό μαύρο ρολόι

Δε μπορείς να κάνεις λάθος αγοράζοντας ένα μαύρο ρολόι. Όποιο και να είναι το στυλ σου ή ο τρόπος ζωής σου, το ανδρικό μαύρο ρολόι σίγουρα σου ταιριάζει. Το συγκεκριμένο έχει δέσιμο από ανοξείδωτο ατσάλι για να είσαι σίγουρος ότι τίποτα δε θα το χαλάσει!

Ανδρικό ρολόι με μπρασελέ

Ανδρικό ρολόι με μπρασελέ

Ένα ανδρικό ρολόι με μπρασελέ είναι αναμφίβολα το πιο πολυτελές στυλ ρολογιού. Είναι συνδεδεμένο με πιο επίσημες εμφανίσεις και σίγουρα δεν πηγαίνει με τη φόρμα σου! Επίλεξέ το αν σου αρέσει να βγαίνεις πολύ, έχεις συγκεκριμένο dress code στη δουλειά σου, ή απλά σου αρέσει να ντύνεσαι πιο επίσημα.

Ανδρικό ρολόι με λουράκι

Ανδρικό ρολόι με λουράκι

Όπου λουράκι βάλε ότι υλικό θες. Εμείς επιλέξαμε να σου δείξουμε ένα ρολόι αθλητικό, αδιάβροχο, με λίγο χρώμα στο καντράν. Σίγουρα θα ταιριάξει στην καθημερινότητά σου, με ότι και να το συνδυάσεις.

Όποιος και να είναι ο τρόπος που ντύνεσαι, μπορείς να βρεις το ανδρικό ρολόι που σου ταιριάζει στο lovacoco.com

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr