Η εφαρμογή του AUTODOC Club

0 1.104

Όλοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων επιθυμούν να διατηρούν το όχημά τους στην ιδανική τεχνική κατάσταση. Παράλληλα, όμως, όλοι τους αγωνίζονται να κάνουν οικονομία χρημάτων κατά τη συντήρηση των αυτοκινήτων τους. Με ποιον τρόπο μπορεί το AUTODOC να σας βοηθήσει, πέραν από το να σας πουλά τα κορυφαία ανταλλακτικά επώνυμων κατασκευαστών; Έρχεται μια καινούρια εφαρμογή – το AUTODOC Club. Θα σας προσφέρει πρόσβαση στην επαγγελματική υποστήριξη κατά την επισκευή και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Η εφαρμογή μας, θα σας προσφέρει αναλυτικά βίντεο και εγχειρίδια με οδηγίες, συγκεκριμένα για την επισκευή της μάρκας και του μοντέλου του οχήματός σας.

Χάρη στη συγκεκριμένη εφαρμογή για κινητά, θα έχετε τη δυνατότητα να:

Δείτε περισσότερα από 1800 βίντεο, τα οποία εξηγούν με ποιον τρόπο θα μπορέσετε  να κάνετε μόνοι σας την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Κρατάτε ημερολόγιο σχετικά με τη συντήρηση του οχήματος.

Έχετε αποθηκευμένο το ιστορικό των αλλαγών λαδιού.

Προγραμματίσετε την αντικατάσταση των τμημάτων.

Σημειώνετε τα έξοδά σας σε καύσιμα.

Λαμβάνετε τη βοήθεια των ειδικών μας σχετικά με την αντικατάσταση των ανταλλακτικών και των αναλωσίμων του αυτοκινήτου.

Μάθετε τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σας και κάθε κόλπο για τις εργασίες επισκευής.

Λάβετε μια λίστα με τα αναγκαία εργαλεία και τον απαραίτητο εξοπλισμό, για κάθε εργασία επακριβώς.

Λαμβάνετε τα άμεσα σχόλια των ειδικών μας.

Προσθέτετε αρχεία PDF ή βίντεο με ενδιαφέρον στα αγαπημένα σας.

Κρατάτε προσωπικές σημειώσεις και έγγραφα στο τηλέφωνό σας.

Διαθέτουμε οδηγούς για την αλλαγή των τακακιών και των δίσκων των φρένων, των ρουλεμάν τροχού, των μπαρακιών αντιστρεπτικής, των ψαλιδιών, των αμορτισέρ, των φίλτρων, των υαλοκαθαριστήρων, των μπουζί, των ελατηρίων, των σινεμπλόκ, των βάσεων, των ιμάντων, κλπ. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να βρείτε τις αναγκαίες οδηγίες, διευκρινίζοντας το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου σας, τη μάρκα, το μοντέλο και το τμήμα του οποίου θα κάνετε αντικατάσταση. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα έχετε την ικανότητα να αξιολογήσετε το σύνολο των πλεονεκτημάτων της εφαρμογής του AUTODOC Club, κάνοντας χρήση του κινητού σας τηλεφώνου.

Μετά, θα μπορέσετε να  γίνετε ο μηχανικός του αυτοκινήτου σας, να κάνετε τη συντήρηση και να το επισκευάσετε μόνοι σας! Εγγραφείτε απλώς στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr