Είστε σίγουροι ότι οι γατοτροφές που δίνετε στην γάτα σας είναι οι καλύτερες;

Η διατροφή της γάτας δεν συγκρίνεται σχεδόν σε τίποτα με αυτή του ανθρώπου και του σκύλου, γι’ αυτό πρέπει να της επιλέξετε την τροφή της με μεγάλη προσοχή.

0 3.374

Η διατροφή της γάτας δεν συγκρίνεται σχεδόν σε τίποτα με αυτή του ανθρώπου και του σκύλου, γι’ αυτό πρέπει να της επιλέξετε την τροφή της με μεγάλη προσοχή.

Η διατροφή της γάτας δεν συγκρίνεται σχεδόν σε τίποτα με αυτή του ανθρώπου και του σκύλου, γι’ αυτό πρέπει να της επιλέξετε την τροφή της με μεγάλη προσοχή.  Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε με βάση την ηλικία της, την δραστηριότητά της και την ράτσα της.

Πώς θα βρείτε την καλύτερη τροφή;

Αν έχετε την γατούλα σας καιρό θα έχετε διαπιστώσει τι την ευχαριστεί περισσότερο. Η ξηρά τροφή ή οι κονσέρβες; Σε όλες τις συσκευασίες του εμπορίου θα βρείτε τι περιέχει η κάθε τροφή, ώστε να γνωρίζετε και τα συστατικά της.

Κροκέτες ή κονσέρβες;

Σίγουρα θα έχετε ακούσει ένθερμες απόψεις και για τις δύο επιλογές τροφής. Η πραγματικότητα βρίσκεται κάπου την μέση, αφού η γάτα σας μπορεί να είναι ευχαριστημένη και με τις δύο επιλογές. Σε αυτήν την περίπτωση σημαντικό ρόλο παίζει και ο κτηνίατρος που την εξετάζει.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της ξηράς τροφής είναι ότι παραμένουν στο μπολ του φαγητού για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να αλλοιωθεί η σύστασή τους. Έτσι η γατούλα σας έχει άμεση πρόσβαση σε αυτό.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της κονσέρβας είναι η υγρασία που έχουν, η οποία συντελεί στην ενυδάτωση του οργανισμού της γάτας.

Ποιες τροφές προτείνει το εξειδικευμένο online pet shop Petshop88;

ACANA ΓΑΤΑΣ GRASSLANDS 2.27KG

Ξηρά τροφή αποκλειστικά για γάτες, με αρνί, σολομό, ρέγγα και γλυκοπατάτες. Χωρίς συντηρητικά, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

NATUREST CAT ADULT ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΓΑΛOΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΡΙΝΗ

Κονσέρβα για γάτες, απόλυτα γευστική. Πρόκειται για ένα πλήρως ισορροπημένο γεύμα, το οποίο προσφέρει στο κατοικίδιό σας όλα τα διατροφικά πλεονεκτήματα. Βρείτε την εδώ.

Δείτε περισσότερες γατοτροφές, επισκεφθείτε το online pet shop Petshop88.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr