Φρικτό έγκλημα στην Ορεστιάδα

Σκότωσε με τα χέρια του τη 40χρονη φίλη του και αφού αποκάλυψε το έγκλημα σε δημοσιογράφο, παραδόθηκε στην αστυνομία. Δράστης ένας 38χρονος, τα κίνητρα του οποίου όμως παραμένουν σκοτεινά.

0 303

Σκότωσε με τα χέρια του τη 40χρονη φίλη του και αφού αποκάλυψε το έγκλημα σε δημοσιογράφο, παραδόθηκε στην αστυνομία. Δράστης ένας 38χρονος, τα κίνητρα του οποίου όμως παραμένουν σκοτεινά. Σκότωσε με τα χέρια του τη 40χρονη φίλη του και αφού αποκάλυψε το έγκλημα σε δημοσιογράφο, παραδόθηκε στην αστυνομία. Δράστης ένας 38χρονος, τα κίνητρα του οποίου όμως παραμένουν σκοτεινά.

Το έγκλημα διαπράχθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Ορεστιάδα, στο σπίτι του 38χρονου, όπου η 40χρονη είχε πάει για επίσκεψη. Οι δυο τους άρχισαν να μαλώνουν για ένα προσωπικό θέμα και κάποια στιγμή στη διάρκεια του καβγά ο 38χρονος άρχισε να τη χτυπάει στο κεφάλι. Στην προσπάθειά της να απομακρυνθεί, η γυναίκα έπεσε από τη σκάλα του σπιτιού και χτύπησε. Ο δράστης τη μετέφερε στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου, όπου και την εγκατέλειψε νεκρή. Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο της γυναίκας και οδήγησε μέχρι την Αλεξανδρούπολη, όπου όλο το βράδυ έκανε βόλτες.

Το πρωί του Σαββάτου ενημέρωσε έναν δημοσιογράφο τοπικού μέσου ενημέρωσης για την πράξη του, εκείνος τον συμβούλεψε να πάει απευθείας στην αστυνομία, όπου και τελικά παραδόθηκε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Ο θάνατος της 40χρονης επήλθε από πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και τον αυχένα, ενώ διαπιστώθηκε ότι το πιτ-μπουλ του δράστη είχε δαγκώσει την άτυχη γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματός της, αλλά ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι κανένα από τα τραύματα αυτά δεν ήταν θανατηφόρο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr