Τα αγριογούρουνα… το ‘σκασαν

Την ελευθερία τους αναζήτησαν χθες το πρωί τρία αγριογούρουνα, τα οποία κατάφεραν να το «σκάσουν» από το φορτηγό που ήταν φορτωμένα. Ένας Τρικαλινός είχε μεταβεί στην περιοχή της Καλαμπάκας για να παραλάβει εννέα συνολικά αγριογούρουνα, τα οποία μετά τις σχετικές διαδικασίες με την Κτηνιατρική Υπηρεσία τα φόρτωσε και αναχώρησε με κατεύθυνση τα Τρίκαλα.

0 327

Την ελευθερία τους αναζήτησαν χθες το πρωί τρία αγριογούρουνα, τα οποία κατάφεραν να το «σκάσουν» από το φορτηγό που ήταν φορτωμένα. Ένας Τρικαλινός είχε μεταβεί στην περιοχή της Καλαμπάκας για να παραλάβει εννέα συνολικά αγριογούρουνα, τα οποία μετά τις σχετικές διαδικασίες με την Κτηνιατρική Υπηρεσία τα φόρτωσε και αναχώρησε με κατεύθυνση τα Τρίκαλα. Την ελευθερία τους αναζήτησαν χθες το πρωί τρία αγριογούρουνα, τα οποία κατάφεραν να το «σκάσουν» από το φορτηγό που ήταν φορτωμένα.
Ένας Τρικαλινός είχε μεταβεί στην περιοχή της Καλαμπάκας για να παραλάβει εννέα συνολικά αγριογούρουνα, τα οποία μετά τις σχετικές διαδικασίες με την Κτηνιατρική Υπηρεσία τα φόρτωσε και αναχώρησε με κατεύθυνση τα Τρίκαλα.
Όταν έφτασε στο ύψος του Κολυμβητηρίου διαπίστωσε ότι η πόρτα από το κλουβί της καρότσας ήταν ανοιχτή και τα τρία αγριογούρουνα να λείπουν.
Σε ερώτηση της στήλης πως κατάφεραν να ξεφύγουν, η απάντηση του οδηγού ήταν «με τον σούρλο» που για όσους δεν γνωρίζουν την ντοπιολαλιά μας σημαίνει ρύγχος ή μουσούδι.
Όπως μάθαμε στη συνέχεια το ένα βρέθηκε το μεσημέρι τραυματισμένο, μάλλον από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή της Βασιλικής, ενώ αναζητούνταν τα άλλα δύο.
Τι τραβάνε και τα αγριογούρουνα…
Κ.Κ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr