Συγκέντρωση για τα υδροηλεκτρικά του Παλαιοχωρίου και Αηδόνας

Η επιτροπή κατά της κατασκευής των υδροηλεκτρικών σταθμών του Δήμου Κλεινοβού ενημέρωσε προχθές, σε μια πολυπληθή συγκέντρωση, τους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων Παλαιοχωρίου και Αηδόνας για την εξέλιξη του ζητήματος.

0 427

Η επιτροπή κατά της κατασκευής των υδροηλεκτρικών σταθμών του Δήμου Κλεινοβού ενημέρωσε προχθές, σε μια πολυπληθή συγκέντρωση, τους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων Παλαιοχωρίου και Αηδόνας για την εξέλιξη του ζητήματος. Η επιτροπή κατά της κατασκευής των υδροηλεκτρικών σταθμών του Δήμου Κλεινοβού ενημέρωσε προχθές, σε μια πολυπληθή συγκέντρωση, τους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων Παλαιοχωρίου και Αηδόνας για την εξέλιξη του ζητήματος.
Οι κάτοικοι δεν επιθυμούν τη δημιουργία του έργου στην περιοχή τους και ήδη έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας(ΣτΕ) ζητώντας τη μη υλοποίησή του.
Η ενημέρωση έγινε στο καφενείο Τσιάκαλου στην οδό Καλαμπάκας-Τρικάλων και όπως ειπώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου.
Αλγεινή εντύπωση πάντως προκάλεσε στους κατοίκους η απουσία της δημοτικής αρχής και του δημάρχου από την συγκέντρωση παρότι είχαν κληθεί σε αυτή, σε αντίθεση με την αντιπολίτευση που παρέστη σύσσωμη.
Μάλιστα αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο ο δήμαρχος κρατά αυτή τη στάση απέναντι τους και δεν τους ακολουθεί στις ενέργειες τους, σε ένα θέμα που τους αφορά άμεσα…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr