Στην κυκλοφορία το οδικό δίκτυο Μετεώρων

Ένα σημαντικό οδικό έργο που θα συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες.  Πρόκειται για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδικού κυκλώματος Μετεώρων που πλησιάζουν στο τέλος τους.

0 232

Ένα σημαντικό οδικό έργο που θα συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες.  Πρόκειται για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδικού κυκλώματος Μετεώρων που πλησιάζουν στο τέλος τους. Ένα σημαντικό οδικό έργο που θα συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες.
Πρόκειται για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδικού κυκλώματος Μετεώρων που πλησιάζουν στο τέλος τους. Χθες επισκέφθηκε την περιοχή κλιμάκιο με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Φώτη Γκούπα για να επιβλέψει τις εργασίες που θα ολοκληρωθούν σήμερα και το έργο θα δοθεί στην κυκλοφορία αύριο Παρασκευή.
Η βελτίωση του οδικού κυκλώματος εκτελείται μέσω του προγράμματος «Πίνδος», με συνολικό προϋπολογισμό 1 εκ. ευρώ και αναμένεται να τονώσει την κίνηση στις Ιερές Μονές των Μετεώρων.
Πλέον με την παράδοσή του η πρόσβαση στην περιοχή από τους επισκέπτες θα γίνει πιο εύκολη, ανοίγοντας έτσι νέες προοπτικές για την ενδυνάμωση του τουρισμού.
Στο χθεσινό κλιμάκιο επίβλεψης των εργασιών, εκτός από τον περιφερειάρχη μετείχαν ακόμα ο αντινομάρχης κ. Νικόλαος Διαλεσιώοτης, ο γενικός διευθυντής της Ν.Α Τρικάλων κ. Νικόλαος Λέγκας, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α Τρικάλων κ. Τάσος Μπούτσιας και ο δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Βύρων Μπουτίνας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr