Περιοδείες στο νομό ξεκινά η τοπική Ν.Δ.

Περιοδείες στα χωριά του νομού ξεκινά η τοπική Ν.Δ. με στόχο αφενός την καταγραφή των προβλημάτων και αφετέρου την προβολή του κυβερνητικού έργου. Η απόφαση για την φθινοπωρινή εξόρμηση των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος στο νομό, ελήφθη στην προχθεσινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ.

0 282

Περιοδείες στα χωριά του νομού ξεκινά η τοπική Ν.Δ. με στόχο αφενός την καταγραφή των προβλημάτων και αφετέρου την προβολή του κυβερνητικού έργου. Η απόφαση για την φθινοπωρινή εξόρμηση των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος στο νομό, ελήφθη στην προχθεσινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ. Περιοδείες στα χωριά του νομού ξεκινά η τοπική Ν.Δ. με στόχο αφενός την καταγραφή των προβλημάτων και αφετέρου την προβολή του κυβερνητικού έργου.
Η απόφαση για την φθινοπωρινή εξόρμηση των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος στο νομό, ελήφθη στην προχθεσινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ στην οποία παρέστη και ο νέος τομεάρχης υπεύθυνος για την περιοχή των Τρικάλων,
Κ. Κωδωνάς.
Εκτός από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της επίσκεψης του κ. Κωδωνά και την γνωριμία του με τα μέλη του κομματικού οργάνου, συζητήθηκαν και μια σειρά από θέματα πολιτικής επικαιρότητας.
Παράλληλα έγινε και συζήτηση για οργανωτικά θέματα και όπως δήλωσε ο πρόεδρος, Νίκος Μουζακιάρης, καταρτίστηκε και το σχέδιο δράσης της ΝΟΔΕ για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με τον κ. Μουζακιάρη θα επαναδιοργανωθούν οι τομείς δράσης της ΝΟΔΕ με επικεφαλής τα μέλη της τα οποία θα πλαισιωθούν και με άλλα στελέχη που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς.
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν και περιοδείες σε περιοχές του νομού για να ακούσουν τους πολίτες και τα προβλήματα που αυτοί αντιμετωπίζουν και τα οποία η τοπική Ν.Δ. θα μεταφέρει στην κυβέρνηση.
Επίσης τα στελέχη, μέσα από αυτές τις επισκέψεις στα χωριά του νομού θα προβάλλουν το κυβερνητικό έργο που όπως είπε ο κ. Μουζακιάρης είναι πλούσιο και έχει επιλύσει μια σειρά από χρονίζοντα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr