Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αντρέα Πινινφαρίνα

Ο Αντρέα Πινινφαρίνα, πρόεδρος του ομώνυμου ιταλικού οίκου σχεδιασμού και κατασκευής αμαξωμάτων, έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, όπως δήλωσαν πηγές της οικογένειας. Ο 51άχρονος Iταλός ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας που ίδρυσε η οικογένειά του το 1930. Επίσης ήταν εγγονός του ιδρυτή της εταιρίας Μπατίστα «Πινίν» Φαρίνα.

0 288

Ο Αντρέα Πινινφαρίνα, πρόεδρος του ομώνυμου ιταλικού οίκου σχεδιασμού και κατασκευής αμαξωμάτων, έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, όπως δήλωσαν πηγές της οικογένειας. Ο 51άχρονος Iταλός ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας που ίδρυσε η οικογένειά του το 1930. Επίσης ήταν εγγονός του ιδρυτή της εταιρίας Μπατίστα «Πινίν» Φαρίνα. Ο Αντρέα Πινινφαρίνα, πρόεδρος του ομώνυμου ιταλικού οίκου σχεδιασμού και κατασκευής αμαξωμάτων, έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, όπως δήλωσαν πηγές της οικογένειας.
Ο 51άχρονος Iταλός ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας που ίδρυσε η οικογένειά του το 1930. Επίσης ήταν εγγονός του ιδρυτή της εταιρίας Μπατίστα «Πινίν» Φαρίνα.

Η Pininfarina Spa έχει σχεδιάσει τις Ferrari και τις Alfa Romeo για τη Fiat και τη σειρά Focus για τη Ford. Η εταιρία σε συνεργασία με το Γάλλο επιχειρηματία Βενσάν Βολορέ κατασκευάζει τώρα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr