Ο Καραμανλής στα έργα της Εγνατίας

Τη στιγμή που τα κόμματα της αντιπολίτευσης δηλώνουν έκπληκτα από το κλείσιμο της Βουλής το κυβερνητικό επιτελείο επιστρατεύει όλα τα χαρτιά του στον προεκλογικό αγώνα που ήδη ξεκίνησε.

0 204

Τη στιγμή που τα κόμματα της αντιπολίτευσης δηλώνουν έκπληκτα από το κλείσιμο της Βουλής το κυβερνητικό επιτελείο επιστρατεύει όλα τα χαρτιά του στον προεκλογικό αγώνα που ήδη ξεκίνησε. Τη στιγμή που τα κόμματα της αντιπολίτευσης δηλώνουν έκπληκτα από το κλείσιμο της Βουλής το κυβερνητικό επιτελείο επιστρατεύει όλα τα χαρτιά του στον προεκλογικό αγώνα που ήδη ξεκίνησε.

Μέσα στα έργα που έχουν εξέχουσα θέση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως «σανίδα σωτηρίας» από τον πρωθυπουργό είναι και η Εγνατία Οδός.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών, ο Κώστας Καραμανλής θα απευθυνθεί από τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας στους κατοίκους της περιοχής, σε μια προσπάθεια να καταδείξει την «αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης» στα μεγάλα έργα.
Η επίσκεψή του στην περιοχή αναμένεται το διήμερο 28 ή 29 Μαΐου και πρόκειται να εγκαινιάσει άλλα δύο τμήματα που θα δοθούν στην κυκλοφορία. Πρόκειται για το κομμάτι Παναγία-Γρεβενά, που διέρχεται από το νομό μας και τη σήραγγα Σ2 στην Τύρια.
Με την ολοκλήρωση του τμήματος Παναγία -Γρεβενά, συνολικού μήκους 30 χιλιομέτρων, οι οδηγοί θα αποφεύγουν τον παλιό δρόμο Ιωαννίνων- Γρεβενών, μέσω Μηλιάς, και θα κερδίζουν πολύτιμο χρόνο και ταυτόχρονα θα ξοδεύουν λιγότερα καύσιμα στις μετακινήσεις τους.
Για το δεύτερο τμήμα Σ2 στην Τύρια, συνολικού μήκους 3 χιλιομέτρων στο νομό Ιωαννίνων, συντομεύει η απόσταση προς την Ηγουμενίτσα και η πρόσβαση των ταξιδιωτών προς την Κέρκυρα.
Με τα εγκαίνια των δύο έργων ο πρωθυπουργός θέλει να δείξει ότι η Εγνατία που διατρέχει όλη τη Βόρεια Ελλάδα «περπατιέται» από την Ηγουμενίτσα μέχρι τους Κήπους του Έβρου.
Πρόκειται για ένα σχέδιο του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιά και για αυτό το λόγο άλλωστε, μια εβδομάδα νωρίτερα(πιθανότατα στις 23 του μήνα) προγραμματίζεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη γειτονική Καρδίτσα και τα έργα του Αχελώου.
πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr