Α.Σ Μετέωρα – Συνέντευξη τύπου

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης 12 Μαΐου ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου "Μετέωρα" κ. Γιάννης Μπουτίνας στα ΜΜΕ του νομού Τρικάλων, στο ξενοδοχείο Edelweiss. Δίπλα του οι προπονητές που στηρίζουν την προσπάθεια καθώς και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο.

0 307

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης 12 Μαΐου ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου "Μετέωρα" κ. Γιάννης Μπουτίνας στα ΜΜΕ του νομού Τρικάλων, στο ξενοδοχείο Edelweiss. Δίπλα του οι προπονητές που στηρίζουν την προσπάθεια καθώς και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης 12 Μαΐου ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου "Μετέωρα" κ. Γιάννης Μπουτίνας στα ΜΜΕ του νομού Τρικάλων, στο ξενοδοχείο Edelweiss. Δίπλα του οι προπονητές που στηρίζουν την προσπάθεια καθώς και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο. Στη συνέντευξη τύπου ανακοινώθηκαν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο 1ο Διεθνές Τουρνουά ποδοσφαίρου σε επίπεδο Ακαδημιών που διοργανώνει ο ΑΣ Μετέωρα από 19 εως 22 Ιουνίου. Επίσης έγινε μια αναφορά στα σχέδια της Διοίκησης για το μέλλον των παιχτών της μεγάλης ομάδας της Ακαδημίας καθώς και την συγχώνευση του ΑΟΚ με τον ΑΣ Μετέωρα. Έτσι από τον Σεπτέμβρη θα λειτουργήσουν τμήματα Μπάσκετ, Βόλεϊ, Στίβος και Τένις. Μετά την ομιλία του κ. Γιάννη Μπουτίνα έγιναν ερωτήσεις από τους Δημοσιογράφους ενώ ακολούθησε δείπνο από την μοναδική κουζίνα του Ξενοδοχείου Edelweiss.

Η ομιλία του προέδρου κ. Γιάννη Μπουτίνα.

Ο σκοπός αυτής της συνάντησης έχει ως εξής :

  1. αρχικά την ενημέρωση για το 1ο  διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου σε επίπεδο ακαδημιών που διοργανώνει ο ΑΣ Μετέωρα στις 19,20,21,22 Ιουνίου 2009
  2. μετά μια ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της περιόδου 2008-2009 – ως απολογισμός αν θέλετε να τον εκλάβετε έτσι
  3. και τέλος μια ελεύθερη συζήτηση με σκοπό να λυθούν τυχόν απορίες , να επισημανθούν τυχόν πράγματα που διέφυγαν αλλά και να ξεκαθαρισθούν αρκετά πράγματα.  Βασικά όμως γιατί νιώθουμε σαν σύλλογος την υποχρέωση απέναντι σας να σας ευχαριστήσουμε μ ένα λιτό δείπνο για όσα έχετε κάνει για μας και για τον αθλητισμό στο νόμο μας όλα αυτά τα χρόνια .

Το ιστορικό σωματείο ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ φέτος γιορτάζει τα 80 χρόνια από την ίδρυση του . Tο 1929 κάποιοι συμπολίτες μας μαζεύτηκαν υπό την μορφή παρέας και έκαναν ένα σύλλογο που αρχικά ασχολούνταν με ποδόσφαιρο αλλά και άλλα αθλήματα

Στις πρώτες μας εξαγγελίες πριν ένα χρόνο ήταν και η διοργάνωση ενός διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου που θα γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια .

Από οικονομικής  απόψεως σε μια δύσκολη εποχή που όλοι βιώνουμε πρέπει όλοι να αλληλοϋποστηριχτούμε μέσα στην κοινωνία μας .Πιστεύουμε αρχικά πως αυτό το τουρνουά  θα αποτελέσει μια τονωτική ένεση στην τοπική αγορά πόσο μάλλον αν καθιερωθεί κάθε χρόνο . Η μετακίνηση περίπου χιλίων ανθρώπων στην πόλη μας για 4 μέρες πιστεύουμε ότι σε κάποιο βαθμό θα δώσει μια ώθηση στην αγορά .Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους συνάδελφους μας επαγγελματίες σαν ανταπόδοση στην στήριξη που παρέχουν στην ομάδα μας όλα τα χρόνια .

Έτσι το εγχείρημα αυτό υλοποιείται από 19-22 Ιουνίου 2009 όπου

πάνω από 10 σύλλογοι του εξωτερικού και της χώρας μας θα έρθουν στην πόλη μας εκείνη την περίοδο.

Σ αυτό το σημείο πρέπει να ευχαριστήσουμε το Δήμο Καλαμπάκας για την ευγενική του χορηγία και το ΤΕΦΑΑ για την επιστημονική υποστήριξη .Όταν ξεκινάς ένα τέτοιο εγχείρημα με τέτοιους συμπαραστάτες παίρνεις θάρρος και δύναμη ν ανεβάσεις τον πήχυ πιο ψηλά.

Η ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της χρονιάς που μας αφήνει αγωνιστικά έχει  ως εξής:

           Κάθε χρόνο η ομάδα μας είναι καταδικασμένη εκ προοιμίου να πρωταγωνιστεί και φέτος έφτασε η στιγμή να επιστρέψει και πάλι στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας .Έτσι από τη νέα χρονιά η ομάδα μας πιστεύουμε ότι θα αγωνίζεται στην Δ΄ Εθνική κατηγορία , μια κατηγορία που βρέθηκε στο παρελθόν για πολλά χρόνια .

          Τα τμήματα υποδομών του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και εκτός αυτού κάθε χρόνο πολλά νέα παιδιά μεταπηδούν στη μεγάλη ομάδα αλλά  και σε συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών ακόμη και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.. Πέρυσι είχαμε τη χαρά να μεταγραφεί ο νεαρός Αλμπάνης στη ΠΑΕ SCODA ΞΑΝΘΗ ,φέτος είμαστε ένα βήμα πριν την απόκτηση του νεαρού Γκατζολάρι από την  ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Από τα παραπάνω καταλαβαίνετε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομών, τα οποία αξίζει να σημειωθεί ότι απαριθμούν κάθε χρόνο πάνω από 130 παιδιά .

          Προετοιμάζουμε και θα συμμετέχουμε σ ένα summer football camp στο πρότυπο κατασκηνωτικό κέντρο ¨ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ¨ για τον ερχόμενο Αύγουστο.

          Αποφασίσαμε φέτος και προχωρούμε στη συγχώνευση με τον ΑΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ένα ακόμη ιστορικό σωματείο της πόλης μας, και παράλληλα την ίδρυση τμημάτων μπάσκετ , βόλεϊ , τένις, στίβου .

          Ιδρύσαμε πέρυσι τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίστηκε στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και φέτος οι στόχοι είναι να πρωταγωνιστήσει σ αυτή την κατηγορία.

          Ιδρύσαμε φέτος τράπεζα αίματος ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ με τακτικές αιμοδοσίες , έτσι ώστε κάθε δημότης να εξυπηρετείται όταν υπάρχει ανάγκη.

          Ιδρύσαμε σωματείο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ σαν ελάχιστο φόρο τιμής σε όλους όσους φόρεσαν αυτή τη φανέλα και τίμησαν την ομάδα μας .

          Τέλος κάθε χρόνο δαπανούμε αρκετά για την βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων ,όπως κατασκευή νέων βοηθητικών γηπέδων , νέους πάγκους και πολλά άλλα . Βέβαια σ αυτό αξίζει να ευχαριστήσουμε και το Δήμο Καλαμπάκας γιατί πάντα είναι αρωγός σε ότι του ζητηθεί.

Παρουσία στο διαδίκτυο με Νέα ιστοσελίδα .

Βλέπετε λοιπόν ότι πέρα από αθλητικό έργο επιτελούμε και κοινωνικό έργο.

Η ιστορία μας δεν μας επιτρέπει να πέφτουμε σε μεμψιμοιρίες. κοιτάμε μπροστά ,ατενίζοντας το μέλλον με περισσή αισιοδοξία .

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια και σας θέλουμε κοντά μας και στο μέλλον.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στη διοίκηση και τους προπονητές που αποτελούν την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά.

 

Α.Σ Μετέωρα - Συνέντευξη τύπου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr