Αγιοφυλλικός – Πανχασιακός 0 – 3

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Αγιοφυλλικός την Κυριακή το απόγευμα με αντίπαλο τον Πανχασιακό. Ο Αγιοφυλλικός μπήκε με επιθετικές διαθέσεις και έχοντας ως στόχο ένα γρήγορο γκολ. Οι παίχτες του Γιάννη Κέφου πίεζαν ψηλά και προσπαθούσαν να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα αρχικά κυρίως από τα πλάγια με τους Παπαγιάννη και Γκουλιάφα.

0 319

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Αγιοφυλλικός την Κυριακή το απόγευμα με αντίπαλο τον Πανχασιακό. Ο Αγιοφυλλικός μπήκε με επιθετικές διαθέσεις και έχοντας ως στόχο ένα γρήγορο γκολ. Οι παίχτες του Γιάννη Κέφου πίεζαν ψηλά και προσπαθούσαν να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα αρχικά κυρίως από τα πλάγια με τους Παπαγιάννη και Γκουλιάφα. Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Αγιοφυλλικός την Κυριακή το απόγευμα με αντίπαλο τον Πανχασιακό. Ο Αγιοφυλλικός μπήκε με επιθετικές διαθέσεις και έχοντας ως στόχο ένα γρήγορο γκολ. Οι παίχτες του Γιάννη Κέφου πίεζαν ψηλά και προσπαθούσαν να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα αρχικά κυρίως από τα πλάγια με τους Παπαγιάννη και Γκουλιάφα. Παιχνίδι από τον άξονα προσπαθούσε να κάνει ο Ψαρής με τον Τρέλλη, οι οποίοι έψαχναν συνεχώς την κάθετη μπαλιά.
Αφού οι παίχτες του Αγιοφυλλικού δεν εκμεταλλεύτηκαν την κυριαρχία τους στο γήπεδο και τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν ο Πανχασιακός βγήκε μπροστά και κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενος με 1-0 έπειτα από ένα λάθος εκτέλεση άουτ του Κώστα Πορτίκα ο επιθετικός του Πανχασιακού βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Νικολάου ανοίγοντας το σκορ. Ο Αγιοφυλλικός παρά το γεγονός πως ήταν πιο κινητικός δεν απείλησε πολλές φορές, ωστόσο στο 29΄ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφάριση το σκορ, όμως ο Παπαγιάννης από θέση τετ α τετ πλάσαρε άουτ. Από το 35΄ και μετά η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, χωρίς ουσιαστικά καμία από τις δύο ομάδες να είναι σε θέση να απειλήσει μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Τα πρώτα 20 λεπτά του δεύτερου 45λεπτου ήταν σαν μια συνέχεια του πρώτου, καθώς δύσκολα οι δύο ομάδες έφταναν στην αντίπαλη περιοχή ώστε να απειλήσουν. Ο Γιάννης Κέφος θέλοντας να κάνει τους γηπεδούχους περισσότερο επιθετικούς πέρασε τους Θεοχαρη και Κέφο Αλλά στο τελικό σκορ δεν άλλαξε κάτι χάνοντας μάλιστα 3 κλασικές ευκαιρίες
Ο Πανχασιακός παρόλα αυτά στο 69’ κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και πλέον έκανε ότι ήθελε και κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα στο 83’ ενώ είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν και για ένα τέταρτο.

Προβληματισμένος από την επιθετική δυστοκία της ομάδας του στα φιλικά προετοιμασίας είναι ο προπονητής του Αγιοφυλλικού Γιάννης Κέφος .
"Το ίδιο με πέρσι είχαμε πρόβλημα στο να πετύχουμε γκολ και πρέπει να βρούμε λύση στον δημιουργικό τομέα. Κόντρα στον Πανχασιακό είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε…"

ΕΠΑΙΞΑΝ: ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ. ΝΤΙΝΑΣ Σ. ΜΑΝΩΛΗΣ Δ. ΠΟΡΤΙΚΑΣ Κ. ΚΕΦΟΣ Σ. ΨΑΡΗΣ Χ. (80’ ΣΚΟΝΔΡΙΑΝΗΣ) ΜΠΕΛΟΣ Π. ΤΡΕΛΛΗΣ Β. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Β. (50’ ΚΕΦΟΣ Π.) ΜΕΣΙΑΡΗΣ Ν. (46’ ΘΕΟΧΑΡΗΣ Π.) ΓΚΟΥΛΙΑΦΑΣ Δ. (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ.)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr