Βανδαλισμός στην Δημοτική πισίνα Τρικάλων

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων, σκηνικό που έγινε το βράδυ της Παρασκευής με θήτη κάποιον ανεγκέφαλο ο οποίος μπήκε, άγνωστο πως, μέσα στο χώρο και άδειασε στο νερό τους πυροσβεστήρες σκόνης που υπάρχουν εκεί.

0 425

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων, σκηνικό που έγινε το βράδυ της Παρασκευής με θήτη κάποιον ανεγκέφαλο ο οποίος μπήκε, άγνωστο πως, μέσα στο χώρο και άδειασε στο νερό τους πυροσβεστήρες σκόνης που υπάρχουν εκεί.

Kolimbitirio.jpgΈνα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων, σκηνικό που έγινε το βράδυ της Παρασκευής με θήτη κάποιον ανεγκέφαλο ο οποίος μπήκε, άγνωστο πως, μέσα στο χώρο και άδειασε στο νερό τους πυροσβεστήρες σκόνης που υπάρχουν εκεί.
Το θέαμα που αντίκρισε το πρωί ο υπάλληλος που πήγε να ανοίξει το κολυμβητήριο… ήταν φυσικά απογοητευτικό. Ο χώρος είχε γεμίσει με σκόνη και φυσικά η λειτουργία της πισίνας σταμάτησε. Ίχνη παραβίασης πάντως στην πόρτα δε βρέθηκαν οπότε ο δράστης μάλλον εισέβαλε από κάποιο παράθυρο.
Φυσικά η πισίνα άδειασε, γέμισε ξανά με νερό και τώρα θα πρέπει να χλωριωθεί και να ζεσταθεί. Λογικά ως την Πέμπτη η πισίνα θα δοθεί και πάλι στη διάθεση των αθλητών.
Άμεση η ανάγκη φύλαξης
Αυτή ήταν η 4η φορά που άγνωστοι εισέβαλαν στο Κολυμβητήριο και προξένησαν ζημιές. Το θέμα μπορεί να φαίνεται σχετικά ασήμαντο και οι ζημιές να διορθώνονται μέσα σε λίγες ημέρες αλλά υπάρχουν και άλλες παράμετροι, παράμετροι σε σχέση με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών που χρησιμοποιούν την πισίνα αλλά… και των ανεγκέφαλων που εισβάλουν σε αυτή.
Κανείς δε μπορεί να διαβεβαιώσει τους δημότες πως την επόμενη φορά που θα μπει κάποιος στο Κολυμβητήριο, δε θα ρίξει στο νερό κάποιο καυστικό υλικό ή πως δε θα πνιγεί και ο ίδιος αν θελήσει να βουτήξει στην πισίνα. Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό αλλά φαίνεται πως δεν αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα από ορισμένους ιθύνοντες.
Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου είχε ζητήσει στο παρελθόν να τοποθετηθεί σεκιούριτι στην πισίνα ή κάποιο σύστημα καμερών για την ασφάλεια του χώρου. Καμία από τις δύο προτάσεις όμως δε βρήκε πρόσφορο έδαφος. Κάποιοι μάλιστα μίλησαν ακόμη και για… “Big Brother” ξεχνώντας πως μιλάμε για ασφάλεια μικρών παιδιών.
Ποια όμως θα ήταν άποψη αυτών αν σήμερα είχαμε θρηνήσει κάποιο θύμα; Ελπίζουμε, μέχρι κάποιος φωστήρας να δώσει τη λύση… να μην έχει χαθεί κάποια ανθρώπινη ζωή.

πηγή Η ΕΡΕΥΝΑ – Κώστας Τσέκλημας 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr