Παρέμβαση Γιάννη Μπουτίνα για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους

0 783

Με μια δική του παρέμβαση , την περασμένη Δευτέρα 30/06/20 , στο γραφείο του Υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας ζήτησε την παράταση ένταξης τουριστικών επιχειρήσεων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα .

Για λόγους καθαρά ελλιπούς ενημέρωσης πολλές τουριστικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλία δεν πρόλαβαν να δηλώσουν ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα , ώστε να μπορούν να δεχθούν επισκέπτες με τα κίνητρα του προγράμματος και λόγω τεράστιας πτώσης των κρατήσεων στα καταλύματα , το πρόγραμμα αποτελεί σημαντική πηγή κύκλου εργασιών της κάθε ενταγμένης επιχείρησης .

Μετά από και τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο του Υπουργού Τουρισμού , που εξέθεσε και προφορικά την αιτιολόγηση του αιτήματος ευελπιστεί να δοθεί άμεση λύση .

Η επιστολή:

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Λάρισα 30 Ιουνίου 2020
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Διοικητήριο
Τ.Κ. 41222
Λάρισα

ΠΡΟΣ:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Λεωφόρος Αμαλίας 12,
105 57, Αθήνα
+30 210 3736001
mailbox@mintour.gr
(αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα Tουρισμός για όλους»

Σας παρακαλούμε, όπως παρατείνετε την προθεσμία που αφορά την υποβολή προτάσεων Τουριστικών Επιχειρήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει. Θεωρούμε σκόπιμο να εξετάσετε ευνοϊκά το αίτημα των τουριστικών επιχειρήσεων.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφόρηση ή διευκρίνιση.

Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΜΠΟΥΤΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr