Στις 9/5 η 2η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

0 736

Καλείσθε όπως προσέλθετε στην 9η συνεδρίαση Δ.Σ που αφορά στη 2η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, στις 9 Μαΐου 2024, ημέρα Πέμπτη  και ώρα 14:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67Α του Νόμου 3852/2010, όπως προστέθηκε με το άρθρο 7 του Νόμου 5056/2023 και ισχύει.

 Σας ενημερώνουμε ότι στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης εγγράφονται υποχρεωτικά τα θέματα που επιθυμεί να θέσει κάθε Δημοτικός σύμβουλος, τα οποία αφορούν στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής κατά το δεύτερο δίμηνο ήτοι Μαρτίου-Απριλίου της θητείας της, εφόσον κατατεθούν εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου ή αποσταλούν ηλεκτρονικά στο email της γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου  (vmanoli@dimosmeteoron.com) ή στο γενικό email του Δήμου Μετεώρων (info@dimosmeteoron.com) τρεις (3) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση, ήτοι έως 5-5-2024. 

Κάθε δημοτικός σύμβουλος μπορεί να θέσει έως ένα (1) θέμα. Εφόσον υποβληθούν συνολικά πάνω από δέκα (10) θέματα, θα διενεργηθεί κλήρωση από το προεδρείο για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία πρόκειται να εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη. Στην ημερήσια διάταξη εγγράφονται έως τρία (3) θέματα που προτείνονται από συμβούλους της πλειοψηφίας. 

Πέρα των ανωτέρω δέκα θεμάτων έως δύο (2) θέματα  τίθενται από τους προέδρους δημοτικών κοινοτήτων. Εφόσον υποβληθούν συνολικά πάνω από δύο (2) θέματα, θα διενεργηθεί κλήρωση από το προεδρείο.

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Μετεώρων

 

Αθανάσιος Κ. Ρουστάνης

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr