Φωτιά σε σπίτι στην Καλαμπάκα

Παρ’ ολίγον μια διώροφη οικοδομή να τυλιχτεί στις φλόγες την Τετάρτη το μεσημέρι. Στην περιοχή του Ι. Ν. Οσίων Μετεωριτών από φωτιά η οποία ξεκίνησε από το λεβητοστάσιο, λίγο έλειψε να υπάρχουν αρκετά δυσάρεστα. Η φωτιά ξεκίνησε σύμφωνα με την Π.Υ. από έκρηξη στον λέβητα της οικοδομής στο αυτοσχέδιο λεβητοστάσιο.

0 364

Παρ’ ολίγον μια διώροφη οικοδομή να τυλιχτεί στις φλόγες την Τετάρτη το μεσημέρι. Στην περιοχή του Ι. Ν. Οσίων Μετεωριτών από φωτιά η οποία ξεκίνησε από το λεβητοστάσιο, λίγο έλειψε να υπάρχουν αρκετά δυσάρεστα. Η φωτιά ξεκίνησε σύμφωνα με την Π.Υ. από έκρηξη στον λέβητα της οικοδομής στο αυτοσχέδιο λεβητοστάσιο. Παρ’ ολίγον μια διώροφη οικοδομή να τυλιχτεί στις φλόγες την Τετάρτη το μεσημέρι.
Στην περιοχή του Ι. Ν. Οσίων Μετεωριτών από φωτιά η οποία ξεκίνησε από το λεβητοστάσιο, λίγο έλειψε να υπάρχουν αρκετά δυσάρεστα.
Η φωτιά ξεκίνησε σύμφωνα με την Π.Υ. από έκρηξη στον λέβητα της οικοδομής στο αυτοσχέδιο λεβητοστάσιο.
Αμέσως το πετρέλαιο πήρε φωτιά και από την δεξαμενή άρχισε να διαρρέει πετρέλαιο.
Το πετρέλαιο έφτασε και μέχρι τα γειτονικά σπίτια, ευτυχώς όμως οι γείτονες με αυτοσχέδια μέσα πυρόσβεσης απέτρεψαν την εξάπλωση της φωτιάς.
Στον χώρο έσπευσε όχημα της Αστυνομίας Καλαμπάκας και Πυροσβεστική Δύναμη.
Με δυο οχήματα οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να κατασβέσουν την φωτιά και να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωσή της.
Η φωτιά προξένησε σοβαρές καταστροφές στο Λεβητοστάσιο αλλά και σε χώρους του ισόγειου διαμερίσματος της οικοδομής.
Ευτυχώς κατά τον Υποδιοικητή Π.Υ. Καλαμπάκας κ. Τσουρλίδα την στιγμή της έκρηξης στον χώρο δεν υπήρχε κανείς.
Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς πραγματοποιεί η Π.Υ. Καλαμπάκας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr