Εκδηλώσεις Χριστουγέννων στον Δήμο Καλαμπάκας

Εκδηλώσεις για τις μέρες των Χριστουγέννων έχει προγραμματίσει ο Δήμος Καλαμπάκας ξεκινώντας από το Σάββατο το απόγευμα με την εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης "Ο Άγιος Βησσαρίων" στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης. Την Κυριακή το πρωί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Καλαμπάκας οι μικροί Καλαμπακιώτες και όχι μόνο έχουν την τιμητική τους καθώς ότι γίνει θα είναι αφιερωμένο γι αυτούς. Αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω.

0 292

Εκδηλώσεις για τις μέρες των Χριστουγέννων έχει προγραμματίσει ο Δήμος Καλαμπάκας ξεκινώντας από το Σάββατο το απόγευμα με την εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης "Ο Άγιος Βησσαρίων" στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης. Την Κυριακή το πρωί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Καλαμπάκας οι μικροί Καλαμπακιώτες και όχι μόνο έχουν την τιμητική τους καθώς ότι γίνει θα είναι αφιερωμένο γι αυτούς. Αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω. Εκδηλώσεις για τις μέρες των Χριστουγέννων έχει προγραμματίσει ο Δήμος Καλαμπάκας ξεκινώντας από το Σάββατο το απόγευμα με την εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης "Ο Άγιος Βησσαρίων" στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης. Την Κυριακή το πρωί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Καλαμπάκας οι μικροί Καλαμπακιώτες και όχι μόνο έχουν την τιμητική τους καθώς ότι γίνει θα είναι αφιερωμένο γι αυτούς. Αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω.

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ  «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

‘‘ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ’’

 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΩΡΑ 7:30 Μ.Μ.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΟ XMAS WHITE PARTY

ME ΞΩΤΙΚΑ- ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ –  ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΧΑΡΤΟΥΤ

 
ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ
ΩΡΑ 11:30 Π.Μ.

 

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2006-2007

 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΩΡΑ 7:00 Μ.Μ.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΟ XMAS WHITE PARTY

ME ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ – ΞΩΤΙΚΑ  ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ  – ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ  GUEST STAR ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

 ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

ΩΡΑ 11:30 Π.Μ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr