Σύλληψη δύο αλλοδαπών εμπόρων ηρωίνης

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν προχθές το μεσημέρι οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων.

0 280

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν προχθές το μεσημέρι οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων. Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν προχθές το μεσημέρι οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες και μετά από παρακολούθηση, συνέλαβαν την περασμένη Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι σε χωριό του νομού Λάρισας, δύο αλλοδαπούς εμπόρους ναρκωτικών, ηλικίας 36 και 27 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ηρωίνη βάρους 102 γραμμαρίων σε μορφή βράχου.
Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία και θα προσαχθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ η ποσότητα ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 1.630 ευρώ που προέρχονταν από εμπορία, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κατασχέθηκαν, όπως και τρία κινητά τηλέφωνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr