Εννιάχρονη είχε στην κοιλιά της το δίδυμο αδελφάκι της

Ένας όγκος στην κοιλιά εννιάχρονου κοριτσιού από την Θεσσαλία, αποδείχτηκε ότι έκρυβε ένα σπάνιο ιατρικό περιστατικό. Εκ πρώτης όψεως ο όγκος αυτό δημιουργούσε την εικόνα προχωρημένης κύησης-γεγονός απίθανο για ένα κοριτσάκι της ηλικίας αυτής-τελικά όμως αποδείχθηκε ότι έκρυβε ένα έμβρυο, που σύμφωνα με την εξήγηση των γιατρών, αφομοιώθηκε από την κύηση της μητέρας πριν από 10 χρόνια.

0 133

Ένας όγκος στην κοιλιά εννιάχρονου κοριτσιού από την Θεσσαλία, αποδείχτηκε ότι έκρυβε ένα σπάνιο ιατρικό περιστατικό. Εκ πρώτης όψεως ο όγκος αυτό δημιουργούσε την εικόνα προχωρημένης κύησης-γεγονός απίθανο για ένα κοριτσάκι της ηλικίας αυτής-τελικά όμως αποδείχθηκε ότι έκρυβε ένα έμβρυο, που σύμφωνα με την εξήγηση των γιατρών, αφομοιώθηκε από την κύηση της μητέρας πριν από 10 χρόνια. Ένας όγκος στην κοιλιά εννιάχρονου κοριτσιού από την Θεσσαλία, αποδείχτηκε ότι έκρυβε ένα σπάνιο ιατρικό περιστατικό. Εκ πρώτης όψεως ο όγκος αυτό δημιουργούσε την εικόνα… προχωρημένης κύησης-γεγονός απίθανο για ένα κοριτσάκι της ηλικίας αυτής-τελικά όμως αποδείχθηκε ότι έκρυβε ένα έμβρυο, που σύμφωνα με την εξήγηση των γιατρών, αφομοιώθηκε από την κύηση της μητέρας πριν από 10 χρόνια. Δηλαδή επρόκειτο για το δίδυμο αδελφάκι της μικρής.
Το έμβρυο που αφαιρέθηκε μετά από σχετική επέμβαση ήταν μήκους 6 εκατοστών, έφερε κεφάλι με μακριά μαλλιά, σπονδυλική στήλη, οφθαλμούς. Δηλαδή επρόκειτο για ένα κανονικό έμβρυο.
Η μικρή μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα στη Παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας χαίρει άκρας υγείας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.