Ημερίδα του Α.Σ Μετέωρα με τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Καλαμπάκας

Στα πλαίσια του εορτασμού των 80 χρόνων από την ίδρυση του Α.Σ. «Μετέωρα», το ιστορικό σωματείο Α.Σ. «Μετέωρα» και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμπάκας, συνδιοργανώνουν ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της αθλητικής επιμόρφωσης και ενημέρωσης.

0 252

Στα πλαίσια του εορτασμού των 80 χρόνων από την ίδρυση του Α.Σ. «Μετέωρα», το ιστορικό σωματείο Α.Σ. «Μετέωρα» και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμπάκας, συνδιοργανώνουν ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της αθλητικής επιμόρφωσης και ενημέρωσης.

Στα πλαίσια του εορτασμού των 80 χρόνων από την ίδρυση του Α.Σ. «Μετέωρα» , το ιστορικό σωματείο Α.Σ. «Μετέωρα» και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμπάκας, συνδιοργανώνουν ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της αθλητικής επιμόρφωσης και ενημέρωσης. Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί να μιλήσουν: Ο Τεχνικός υπεύθυνος τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθης, κ. Σαββίδης Θεόδωρος Ο Λέκτορας Εργομετρίας του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης, κ. Μεταξάς Θωμάς, Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος κα Μελισσοπούλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α . Τρικάλων κ. Φαμίσης Κωνσταντίνος.
Ήδη, έχουν δοθεί προσκλήσεις στα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής και σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Η ημερίδα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι ομιλητές θα τοποθετηθούν σε θέματα γύρω από το ποδόσφαιρο και κυρίως γύρω από την προετοιμασία των αυριανών ποδοσφαιριστών.

Ημέρα: Κυριακή 18 Μαΐου 2008
Ώρα: 10:30 π.μ.
Τόπος: Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Καλαμπάκας

Το πρόγραμμα της ημερίδας
10:15 π.μ. – 10:30 π.μ.: ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
10:30 π.μ. – 10:55 π.μ.: ΟΜΙΛΙΑ κ. ΦΑΜΙΣΗ- ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ
ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ»
10:55 π.μ.-11:20 π.μ.: ΟΜΙΛΙΑ κ.ΣΑΒΒΙΔΗ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ»
11:20 π.μ. – 11:45 π.μ.: ΟΜΙΛΙΑ κ. ΘΩΜΑ ΜΕΤΑΞΑ- ΛΕΚΤΟΡΑ
ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΑΣ ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ. ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ- ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»
11: 45 π.μ. – 11:55 π.μ: ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – COFFEE BREAK
11: 55 π.μ. – 12:20 μ.μ: ΟΜΙΛΙΑ κας ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ- ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΠΡΙΝ, ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ»
12: 20 μ.μ. – 12:45 μ.μ: ΟΜΙΛΙΑ κ. ΣΑΒΒΙΔΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:
«ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ»
12:45 μ.μ. – 13:00 μ.μ.: ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το βιογραφικό σημείωμα του κ Σαββίδη

savidis.jpgΟ Θεόδωρος Σαββίδης γεννήθηκε το 1965 στην Πετριά Ν. Πέλλας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον «Αετό Σκύδρας». Αργότερα έπαιξε ως ερασιτέχνης και ημιεπαγγελματίας σε διάφορες ομάδες στην Ελλάδα και στη Γερμανία (Αετός Σκύδρας, Τράχωνες, Γουμένισσα, Herakles Milnchen, SC Fiirstenfeld brack. SV Kranzberg). Σπούδασε στο τμήμα των διεθνών σπουδών του Πάντειου Πανεπιστημίου και έκανε μεταπτυχιακά στο πανεπιστήμιο του Μονάχου. Εκεί πήρε το δίπλωμα του προπονητή ξεκινώντας από το μικρό δίπλωμα για τις παιδικές ομάδες στη συνέχεια ερασιτεχνικό, επαγγελματικό και τέλος από τη Γυμναστική Ακαδημία της Κολωνίας το δίπλωμα δασκάλου του ποδοσφαίρου (FUSSBALL – LEHRER). Κατέχει το επαγγελματικό προπονητικό δίπλωμα UEFA PRO LICENCE και είναι μέλος της γερμανικής ομοσπονδίας προπονητών. Από το 1999 μέχρι τον Ιούνιο του 2004 εργάστηκε ως προπονητής στη εφηβική ομάδα U 19 της TSV 1860 Munchen (ομάδα Α’ Εθνικής κατηγορίας ) . Το 2004 / 05 δούλεψε ως βοηθός προπονητή στο Λεβαδειακό και στον Ολυμπιακό Βόλου (Β’ Εθνική). Από τον Ιούνιο του 2006 εργάζεται ως τεχνικός υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της SKODA Ξάνθης και προπονητής του τμήματος των νέων U 19. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Άμυνα σε ευθεία γραμμή» (Εκδόσεις SALTO ISBN 9602781203 ) και έχει λάβει μέρος ως κύριος ομιλητής σε αρκετά σεμινάρια προπονητών ( \Λ , 2η , 3η Διεθνής συνάντηση ανάπτυξης ποδοσφαίρου του υφυπουργείου αθλητισμού με τον τίτλο μάθε μπάλα παίξε μπάλα, Σεμινάριο προπονητών της Ε.Π.Σ. Ξάνθης Σεμινάριο προπονητών της Ε.Π.Σ. Έβρου). Ημερίδα για τα τμήματα υποδομών στο Βόλο. Πρωταθλητής Νέων U19 Superleaguegrece 2007-2008.

 

savidisomada.jpg

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr