Εκπαιδευτικά σεμινάρια από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια βασικών γνώσεων διάσωσης, το οποία θα ξεκινήσουν στις 8 Οκτωβρίου 2008.

0 425

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια βασικών γνώσεων διάσωσης, το οποία θα ξεκινήσουν στις 8 Οκτωβρίου 2008.

IMG_3946.jpgΌπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια βασικών γνώσεων διάσωσης, το οποία θα ξεκινήσουν στις 8 Οκτωβρίου 2008.
Το σχολείο διαρκεί δύο μήνες και περιλαμβάνει θεματικές ενότητες, όπως: Τεχνικές Διάσωσης σε Ορθοπλαγιά, Επιβίωση, Μετεωρολογία, Προσανατολισμός, Επικοινωνίες, Πρώτες Βοήθειες, Ασφάλεια Υγρού Στοιχείου,Τακτική αεροδιάσωσης κ.λ.π.
Τα θεωρητικά μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα σε αίθουσα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19:00-21:00. Τα Σαββατοκύριακα θα πραγματοποιείται η πρακτική άσκηση σε διάφορες ορεινές ζώνες:Χορτιάτη, Σινιάτσικο, Παγγαίο, Όλυμπο κ.λ.π.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης δεν ζητάει από τα στελέχη της ιδιαίτερες σωματικές ή πνευματικές ικανότητες. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους. Αυτό που χρειάζεται κάποιος για να ενταχθεί στην ομάδα μας είναι να έχει αναπτυγμένο το ομαδικό πνεύμα, όρεξη για εθελοντική εργασία, και προπαντός να έχει αναπτυγμένο το αίσθημα της υπευθυνότητας.

Για να ξεκινήσει κάποιος την ένταξη του στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης πρέπει να παρακολουθήσει το σχολείο γενικών γνώσεων, διάρκειας δύο μηνών περίπου.
Η παρακολούθηση του σχολείου είναι απαραίτητη για όλους ανεξαρτήτως γνώσεων και ικανοτήτων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :2310 310649

{Mosloadposition mag}

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr