Ζήτησε εξηγήσεις για το “Μπάχαλο” ο πρωην Δήμαρχος Χρ. Σινάνης απο τον νυν Δήμαρχο – Θοδωρής Αλέκος: Στον αυτόματο πιλότο ηταν ο Δήμος

0 975

Με τοποθέτηση του πρωην Δημάρχου κ. Σινάνη για λεγόμενα του Δημάρχου Δ. Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου σχετικά με την λεξη “μπάχαλο”… που είπε για την λειτουργία του Δήμου επί θητείας του, καθώς και για το θέμα του ελέγχου για το εργασιακό που έγινε ζητώντας εξηγήσεις για τις αιχμές που άφησε για καταγγελίες από πολιτικούς αντιπάλους.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Αλέκος ειπε “παρατήσατε τον δήμο στον “αυτόματο πιλότο” το τελευταίο τρίμηνο μετά τις εκλογές. Δεν λειτουργούσε τίποτα σωστά και αυτό εννοούσα. Οι αλλαγές που έγιναν στα διοικητικά έγιναν για την καλύτερη οργάνωση του Δήμου η οποία θα φανεί.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Μαρια Φροσυνάκη, Χρ. Παπαγεωργίου και Κώστα Ράντο.

Και μένα με πείραξε ο χαρακτηρισμός ” μπάχαλο” και θεωρώ ήταν ατυχής… είπε ο κ. Παπαμιχαήλ. Θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχουν ανασφάλιστοι εργαζόμενοι και καλο θα ήταν να γινει ενημέρωση για τους εργαζόμενους που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στον Δήμο με τον κ. Αλέκο να κάνει την σχετική ενημέρωση!

Θ. Αλέκος: Δεν έγινε τυχαια ο έλεγχος για τους εργαζόμενους – 10 οι εργαζόμενοι με μπλοκάκια

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.