Ζέστη με συννεφιά και αφρικανική σκόνη την Κυριακή και τη Δευτέρα

0 381

Κυριακή, 4-10-2020 Αυξημένη συννεφιά έως τις μεσημεριανές ώρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η ορατότητα τη νύχτα και το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη με πιθανές ομίχλες, ενώ αναμένεται αυξημένη συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης.

Άνεμοι, Νοτιάδες, στο Ιόνιο 5-7 Μποφόρ, στο Αιγαίο 4-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από 11 έως 33, στις νησιωτικές περιοχές από 17 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με συννεφιά και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι από Δυτικές και Νότιες διευθύνσεις 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 30 βαθμούς.

Δευτέρα-Τρίτη, 5-6/10/2020
Τη Δευτέρα τοπικές βροχές στη δυτική Ελλάδα, ηλιοφάνεια με συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα.

Την Τρίτη άστατος καιρός με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Τη νύχτα και το πρωί αναμένεται περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες, καθώς και μεταφορά Αφρικανικής σκόνης Οι άνεμοι από Δυτικές και Νότιες διευθύνσεις, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα με μέγιστες τιμές στους 32-35 βαθμούς.

Τετάρτη-Πέμπτη,7-8/10/2020
Την Τετάρτη συννεφιά με τοπικές βροχές στη βόρεια και ανατολική Ελλάδα, την Πέμπτη άστατος καιρός με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Οι άνεμοι Δυτικοί στα πελάγη 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

από makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.