Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας Βύρωνας Μπουτίνας – Περιοδεία σε Βυτουμά, Αγ. Παρασκευή, Σαρακίνα, Περιστέρα, Αύρα, Ν.Ζωή, Καλοχώρι

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου ο συνδυασμός ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ του υπ. Δημάρχου Καλαμπάκας Βύρωνα Μπουτίνα παρευρέθηκε σε θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή Βυτουμά για την ευλογία του συνδυασμού.

0 373

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου ο συνδυασμός ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ του υπ. Δημάρχου Καλαμπάκας Βύρωνα Μπουτίνα παρευρέθηκε σε θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή Βυτουμά για την ευλογία του συνδυασμού.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου ο συνδυασμός ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ του υπ. Δημάρχου Καλαμπάκας Βύρωνα Μπουτίνα παρευρέθηκε σε θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή Βυτουμά για την ευλογία του συνδυασμού. Αμέσως μετά περιόδευσε στα χωριά Βυτουμάς και Αγία Παρασκευή όπου ο Βύρων Μπουτίνας συνάντησε τους κατοίκους των ,άκουσε τα προβλήματα τους σχετικά με την καθημερινότητα ,όπως διανοίξεις αγροτικών δρόμων και ηλεκτροφωτισμός και τους διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα αποκατασταθούν .

Μετά ο Βύρων Μπουτίνας με τους συνεργάτες του έφτασε στην Σαρακίνα και εκεί στην πλατεία του χωριού συνομίλησε με αρκετούς κατοίκους και δεσμεύτηκε απέναντι τους για δύο έργα που άμεσα θα γίνουν ,όπως είναι η επέκταση-αποπεράτωση και βελτίωση του νεκροταφείου με νέο οστεοφυλάκιο καθώς και η κατασκευή αυλάκων και ότι άλλο χρειάζεται για την καλή άρδευση των χωραφιών τους . Ο Βύρων Μπουτίνας μετά τη Σαρακίνα έφτασε στην Περιστέρα ,όπου πάρα πολλοί κάτοικοι τον υποδέχτηκαν για να ακούσουν τα σχέδια του για το νέο Δήμο Καλαμπάκας .Τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι μαζί τους στο νέο δήμο .

Ο Βύρων Μπουτίνας έφτασε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στην Αύρα .Εκεί τον υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου και νυν υποψήφια τοπική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βύρωνα Μπουτίνα κ. Δέσποινα Δημάδη.Η Δέσποινα Δημάδη τόνισε πως πάρα πολλά έγιναν στην Αύρα αυτά τα 4 χρόνια είτε έργα , είτε εκδηλώσεις και πολλά είναι να γίνουν ακόμη τα υπόλοιπα χρόνια .Τα 4 χρόνια στην Αύρα έγιναν αρκετές διανοίξεις δρόμων ,χαλικοστρώσεις αγροτικών δρόμων,διαμόρφωση εισόδου νεκροταφείου ,ανακατασκευή της πλατείας του χωριού ,ενώ παράλληλα έγιναν πολλές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον σύλλογο του χωριού .

Παράλληλα ο Υπ. Δήμαρχος Καλαμπάκας τόνισε πως άμεση προτεραιότητα στη νέα χρονιά είναι η κατασκευή της οδικής σύνδεσης Αύρα – Μεράι ,ώστε να γίνει πιο εύκολη και σύντομη η πρόσβαση στην Καλαμπάκα .

Μετά την Αύρα ο Βύρων Μπουτίνας επισκέφτηκε τη Νέα Ζωή ,όπου οι κάτοικοι των υποδέχτηκαν στα βλάχικα ,μιας και ο ίδιος έχει προσδιορίσει την βλάχικη καταγωγή του.Ο Βύρων Μπουτίνας δεσμεύτηκε πως τις αμέσως επόμενες μέρες θα κατασκευασθεί το αυλάκι πάνω από το χωριό για την αποφυγή πλημμυρών στο χωριό και την κατασκευή μιας παραδοσιακής βρύσης στην πλατεία του χωριού .

Τελευταία για το απόγευμα του Σαββάτου οι ενεργοί πολίτες του Βύρωνα Μπουτίνα επισκέφτηκαν το Καλοχώρι όπου οι κάτοικοι του χωριού με τους υποψηφίους του τοπικού συμβουλίου έθεσαν στον Βύρωνα Μπουτίνα τα προβλήματα τους τα οποία άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και δεσμεύτηκε απέναντι τους ,μετά την επανεκλογή του να ασχοληθεί με το μεγάλο πρόβλημα του αποχετευτικού που ταλανίζει το χωριό, καθώς και ο ηλεκτροφωτισμός του χωριού και η καθαριότητα των δρόμων στο χωριό.

 

agia

aura

kaloxori

nea-zoi

peristeraDSC04600

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr