Ξεκίνησε “Μπάχαλο” το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μετεώρων

0 1,762

Η λέξη “μπάχαλο” που χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος σε συνέντευξή του, ενόχλησε τον πρώην Δήμαρχο και αρχηγό της Μείζονος αντιπολίτευσης κ. Σινάνη ζητώντας του τις σχετικές εξηγήσεις στην έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων χαρακτηρίζοντας τον… πως ξέφυγε, ζητώντας τον να πάρει πίσω την λέξη.

“Ο Δήμος λειτουργούσε μια χαρά με όλες τις δομές του χωρίς πρόβλημα” είπε ο κ. Σινάνης έχοντας την υποστήριξη και των Δημοτικών του Συμβούλων κ.κ. Ράντου, Φροσυνάκη και Παπαγεωργίου.

Ο Δήμαρχος Δ. Μετεώρων κ. Αλέκος είπε στην συνέχεια πως τους τελευταίους τρεις μήνες ο Δήμος ήταν στον “αυτόματο πιλότο” και υπολειτουργούσε μετά την ήττα του κ. Σινάνη και όλα έμειναν πίσω… “Δυο μήνες τωρα ασχολούμαι με την οργάνωση του Δήμου” είπε ο κ. Αλέκος χάνοντας πολύτιμο χρόνο από άλλα θέματα προσπαθώντας να βάλουμε μια σειρά. Οι όποιες αλλαγές στις διοικήσεις έγιναν μετά από επιθυμία των διευθυντών αλλά και δικών μας απόψεων για την καλύτερη και σωστή λειτουργία, η οποία θα φανεί σύντομα.

Στο θέμα του ελέγχου από τον επιθεωρητή εργασίας ο κ. Αλέκος δεν έριξε ευθύνες στον κ. Σινάνη, απαντώντας έτσι και σε σχετική τοποθέτηση του πρωην Δημάρχου, δίνοντας και τα σχετικά στοιχεία στον αρχηγό της ελάσσων αντιπολίτευσης κ. Παπαμιχαήλ που ζήτησε ενημέρωση σχετικά με τον αριθμό των εργαζομένων στον δήμο με μπλοκάκι. “Δουλεύουν 10 άτομα “ είπε ο κ. Αλέκος εκ των οποίων οι 5 είναι από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή… τονίζοντας πως όλοι οι εργαζόμενοι είναι “δικά μας παιδιά” δηλαδή άνθρωποι του Δήμου Μετεώρων και δεν γίνονται διακρίσεις όπως έχει ειπωθεί από διάφορους!

Το εργασιακό απασχόλησε ιδιαίτερα με κάποιες ακόμη κόντρες, όπως αυτή της Κας Λίλας Μπαντέκα – Νάνη με τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Θώμο για το θέμα λειτουργίας των μουσείων, όπου τηρήθηκε το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων.

Τα υπόλοιπα θέματα πέρασαν πολύ γρήγορα από το σώμα και τα περισσότερα να περνάνε χωρίς ιδιαίτερες τοποθετήσεις!

Δείτε παρακάτω όπως κάλυψε τα θέματα το kalabakacity.gr

Ζήτησε εξηγήσεις για το “Μπάχαλο” ο πρωην Δήμαρχος Χρ. Σινάνης απο τον νυν Δήμαρχο – Θοδωρής Αλέκος: Στον αυτόματο πιλότο ηταν ο Δήμος

Θ. Αλέκος: Δεν έγινε τυχαια ο έλεγχος για τους εργαζόμενους – 10 οι εργαζόμενοι με μπλοκάκια

Γιώργος Θώμος: Τα μουσεία δεν έκλεισαν ουτε μια ώρα – Λίλα Μπαντέκα- Νάνη: Ψευδεστε ασυστόλως

Καταγγελία για χρήση οχήματος του Δήμου απο κάποιον που δεν ειναι υπάλληλος του Δημου Μετεώρων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.