Ξανθή Ζιώγα: 40 χρόνια στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας

0 1.675

Αγαπητοί γονείς, μαθητές και φίλοι, Με μεγάλη χαρά και βαθιά συγκίνηση μοιράζομαι μαζί σας το κλείσιμο της φετινής σχολικής χρονιάς που αποτελεί ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο της πορείας μου, καθώς συμπλήρωσα 40 χρόνια στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας.

Σε αυτά τα 40 χρόνια εργασίας ο οδηγός μου σε αυτό το μακρύ ταξίδι της εκπαίδευσης υπήρξε η αφοσίωσή και η συνέπεια μου απέναντι σε αυτό που κάνω αλλά κυρίως η μεγάλη μου αγάπη για τα παιδιά.

Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου απέναντι σε όλους εσάς τους γονείς που εμπιστευτήκατε και ακόμα εμπιστεύεστε τα παιδιά σας στα χέρια μου. Η μεγαλύτερη τιμή και χαρά για εμένα είναι πλέον όταν οι παλιοί μου μαθητές εμπιστεύονται τα δικά τους παιδιά στη φροντίδα μας.

Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και την κόρη μου που ήταν πάντα εκεί για να υποστηρίξουν το όραμά μου και να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του.

Η σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν αξέχαστη και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με το ταξίδι των μαθητών μας στο Λονδίνο.Το να βλέπεις τα παιδιά να ανακαλύπτουν νέους κόσμους , να αποκτούν γνώσεις και να δημιουργούν αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα είναι πραγματικά συγκινητικό.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης σε όλους τους μαθητές , φίλους και την οικογένεια μου για την έκπληξη
που μου επιφύλαξαν για αυτή την επέτειο!

40 χρόνια λοιπόν και συνεχίζουμε!!!

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους σας!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr