Δήλωση υποψηφιότητας του Κυριάκου Ποντίκα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

0 2.470

Ο Κυριάκος Ποντίκας , ένας ακόμη νέος άνθρωπος, θέτει υποψηφιότητα στο πλευρό του Λευτέρη Αβραμόπουλου και εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης. Ο ίδιος δηλώνει πως.. «Το όραμά του Λευτέρη Αβραμόπουλου, ο γενικότερος σχεδιασμός του και η τάση για αλλαγή τόσο όσον αφορά τα χωριά μας όσο και γενικότερα τον Δήμο Μετεώρων, συνυφαίνονται με τα πιστεύω και τις αρχές μου και αποτέλεσαν τον βασικό παράγοντα που με ώθησε να κατέλθω ως υποψήφιος στο πλευρό του».

Κυριάκος Ποντίκας

Μελισσοκόμος

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Κυριάκος Ποντίκας, είναι γεννημένος το 1995. Κατάγεται από το Φωτεινό της  δημοτικής ενότητας Τυμφαίων του Δήμου Μετεώρων. Είναι παντρεμένος με την Κωσταντίνα Τζίκα και πατέρας ενός κοριτσιού.

Με το πέρας της αποφοίτησής του από το ΕΠΑΛ Δεσκάτης ξεκινάει η επαγγελματική του δραστηριότητα ως ελεύθερος επαγγελματίας και πιο συγκεκριμένα ως μελλισσοκόμος. Σήμερα διατηρεί τη δική του επιχείρηση τόσο στο Φωτεινό όσο και σε άλλα χωριά του Δήμου Μετεώρων.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον ίδιο δεν αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο καθώς έχει κατέλθει ως υποψήφιος με το συνδυασμό  «Δύναμη Ευθύνης» και το 2019. Ο ίδιος τονίζει ότι είναι διατεθειμένος, να συμβάλλει τα μέγιστα δυνατά ώστε να αναβαθμιστούν τα χωριά μας, να διαφανεί η αξία τους, και να αποκατασταθούν  τα προβλήματα που τα ταλανίζουν.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr