Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη με τη συγγραφέα κα Πηνελόπη Κουρτζή

0 813

Με συμμετοχή αρκετών φίλων της Βιβλιοθήκης πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 4/4/2020, η τηλεδιάσκεψη με τη συγγραφέα κα Πηνελόπη Κουρτζή, δίνοντας μια διαφορετική και ευχάριστη νότα στη καθημερινότητά μας.

Η συγγραφέας μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τη ζωή της και την απόφαση της ν’ αφοσιωθεί στη συγγραφή, που αποτελεί μεγάλη της αγάπη. Όπως η ίδια ανέφερε: «Γράφω γιατί έτσι είμαι ευτυχισμένη».

Επίσης, μίλησε για τα βιβλία της και τον τρόπο που συνδυάζει τα ιστορικά στοιχεία με τη μυθοπλασία και φυσικά για τη Νατάσσα, την ηρωίδα της, με την οποία έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. Πολύ άμεση, πρόσχαρη και ευγενική, απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού και δεσμεύτηκε να επισκεφτεί τη Βιβλιοθήκη.

Ευχαριστούμε την κα Κουρτζή, καθώς και τις εκδόσεις Ψυχογιός για τη συνεργασία και ανυπομονούμε για το επόμενό της βιβλίο!

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνδέθηκαν στη τηλεδιάσκεψη. Η Βιβλιοθήκη θα συνεχίσει τις διαδικτυακές συναντήσεις με ποικίλα θέματα και καλούμε το κοινό να συμμετέχει σε μια διαφορετική αλλά ευχάριστη εμπειρία!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.