Βιβλιοθηκη Καλαμπάκας: Παρουσίαση του βιβλίου του Λάκη Λαζόπουλου «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου»

1 407

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 19:00 θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στη Βιβλιοθήκη τον γνωστό και πολύ αγαπητό στο κοινό κ. Λάκη Λαζόπουλο, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου».

Ο κ. Λαζόπουλος μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του διηγείται το χρονικό της πάλης της αγαπημένης του συζύγου Τασούλας με τη νόσο του καρκίνου. Όπως ο ίδιος αναφέρει: «Είναι ένα θηρίο που δεν μπορείς να του κάνεις τον μάγκα. Μία ελπίδα έχεις μόνο. Να σε λυπηθεί το θηρίο και να σε αφήσει». Στο κείμενο ο συγγραφέας ξεγυμνώνεται συναισθηματικά στους αναγνώστες του, μοιράζεται μαζί τους αναμνήσεις από τη γνωριμία, τη σχέση και τον κοινό βίο με την σύζυγο του και περιγράφει στιγμές, πότε ευχάριστες και πότε δυσάρεστες, που έχουν χαραχτεί στη μνήμη και τη καρδιά του.

Πρόκειται για μια κατάθεση ψυχής, ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων και την επιθυμία της συζύγου του τα φουστάνια της να δοθούν στις φυλακισμένες του Κορυδαλλού, που έμελλε να γίνει και ο τίτλος του βιβλίου του.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ λέει

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ , ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ , ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ & ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΑΘΗΝΑ 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.