Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Ενημερωτική εκδήλωση για το Πρόγραμμα Υποτροφιών Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών σπουδών

0 438

Τη Πέμπτη 16 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ. ο κ. Ηλιόπουλος Τ. Απόστολος, Διευθυντής της Σχολής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ουάσινγκτον (Washington University of Science and Technology, WUST), θα παρουσιά σει το Πρόγραμμα Υποτροφιών για Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές σπουδές που θα χορηγηθούν στο πλαίσιο συνεργασίας της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας με το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ουάσινγκτον (Washington University of Science and Technology, WUST), το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά (livestreaming) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις και απορίες τους σχετικά με το πρόγραμμα χορήγησης των υποτροφιών και να γίνουν οι απαραίτητες διευκρινήσεις για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Η χορήγηση υποτροφιών δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους είτε στο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ουάσινγκτον (Washington University of Science and Technology, WUST) δια ζώσης ή εναλλακτικά εξ’ αποστάσεως. Για την επιλογή της δια ζώσης πραγματοποίησης των σπουδών θα δοθούν πληροφορίες για την έκδοση VISA διαμονής και για οιαδήποτε άλλη απορία.

Για να παρακολουθήσετε την παρουσίαση παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο:

https://us05web.zoom.us/j/86962437652

Meeting ID: 869 6243 7652
Passcode: 1

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.