ΒΙΡΒΕΙΑ 2022 στην Κρανιά την Παρασκευή 5 Αυγούστου

0 355

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ασπροποτάμου σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 5 Αυγούστου και ώρα 08:30 μ.μ. στην πλατεία της Κρανιάς στο Μεσοχώρι.

Η εκδήλωση έχει τον τίτλο «ΒΙΡΒΕΙΑ 2022: Κώστας Βίρβος – Η ζωή και το έργο του» και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και τη συνδρομή του Δήμου Μετεώρων.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας και το χωρό μας.

Επίσης σας παρακαλούμε να δημοσιεύσετε για την εκδήλωση.  Περισσότερα για την εκδήλωση στα συνημμένα αρχεία.

Ευχαριστούμε πολύ που μας βοηθάτε να επικοινωνούμε το έργο του Συλλόγου μας και συμβάλλετε στη διάδοση του πολιτισμού μας.

Με εκτίμηση 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου 

Φανή Σμιξιώτη – Μποντίλα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με παρουσίαση της ζωής του μεγάλου στιχουργού μέσα από το βιβλίο “ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΡΒΟΣ: Εγώ δεν ζω γονατιστός” που έγραψε η θυγατέρα του Μαρία Βίρβου. Εισηγήσεις θα κάνουν ο καθηγητής κ. Δημήτριος Γκαραγκούνης, η κ. Μαρία Βίρβου, καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πειραιώς  και η  πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φανή Σμιξιώτη – Μποντίλα, Διευθύντρια Γυμνασίου.

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με την «Λαϊκή Ορχήστρα Τρικάλων». Θα τραγουδήσει μαζί τους η Κωνσταντίνα Πάλλα και ο Μπάμπης Αντωνίου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει το «ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και τη συνδρομή του Δήμου Μετεώρων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.