Νεκρά σκυλιά στην πλατεία της Βασιλικής Καλαμπάκας – Περιγραφή κατοίκου για το περιστατικό

1 1.765

Δυο αδέσποτα ζώα έπεσαν θύματα “ανθρώπων”, στην Βασιλική Καλαμπάκας όπως γράφει κάτοικος του χωριού στο facebook.. και με την περιγραφή της πραγματικά συγκινεί και εξοργίζει όσους βλέπουν το θέαμα!

Ακολουθεί το κείμενο και οι φωτογραφίες… μήπως και συγκινήσουν κάποιον εκεί έξω να περιθάλψει αυτά τα ζώα για να μην έχουν και άλλα, τέτοια τύχη!

Τα δύο πρώτα σκυλάκια βρέθηκαν νεκρά στην πλατεία του χωριού μου. Βλέπεις ενοχλούσαν με την παρουσία τους. Ενοχλούσαν που ήταν ήρεμα και που ακόμη και τα παιδάκια που έβγαιναν να παίξουν έπαιζαν μαζί τους.

Ενοχλούσαν με την παρουσία τους απλά.

Ενώ κάποιοι αυτοί που χωρίς ψυχή έδωσαν το δηλητήριο για να σκοτώσουν αυτά τα αθώα πλάσματα είμαι σίγουρη πως είναι πολύ πιο ενοχλητικοί με την βρωμερή παρουσία τους αλλά δεν έβγαλε κάνεις όπλο για να τους πάρει τη ζωή. Στη άλλη φώτο το μαύρο σκυλάκι είναι το δικό μου που μαζί με τα κορίτσια μου εχθές έκανε και αυτό τη βόλτα της στην πλατεία.

Αν και το δικό μου είχε φάει κάτι θα θρηνούσαμε και για αυτή σήμερα.

Και λέω και για αυτή γιατί τα παιδιά μου θρηνούν για αυτές τις αθώες ψυχές.

Συγνώμη αν κούρασα με το μακροσκελές κείμενο μου αλλά έπρεπε να τα πω!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Αναστασία λέει

    Ντροπή ,ντροπή και ντροπή !!! Ενημερώστε για τον νόμο και το πρόστιμο (30.000 ευρώ + φυλάκιση ) .Μόνο έτσι καταλαβαίνουμε . Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ. ΜΙΛΗΣΤΕ ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.