Βασίλης Παππάς: Ο κύριος Πάγκαλος και τα βιβλία του

Στις 28/12/2012 1:24 μμ, O/H Γραφείο Θεόδωρου Πάγκαλου έγραψε:

0 240

Στις 28/12/2012 1:24 μμ, O/H Γραφείο Θεόδωρου Πάγκαλου έγραψε:

Στις 28/12/2012 1:24 μμ, O/H Γραφείο Θεόδωρου Πάγκαλου έγραψε: Όλοι γνωρίζουν τον Θεόδωρο Πάγκαλο. Τώρα η πρώτη του συλλογή διηγημάτων είναι γεγονός…

Καλαμπάκα 28 – 12 – 2012

Αγαπητοί “κύριοι”

Με μεγάλη μου έκπληξη βρήκα στο mail μου μήνυμα από το γραφείο σας.

Δεν γνωρίζω με ποιές ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ διαδικασίες αποκτήσατε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου.

Προφανώς από λίστες (είναι της μόδας) ή και το απεύχομαι από φακέλους και παραφακέλους τους οποίους καθώς φαίνεται τους χρησιμοποιείτε κατά το δοκούν!

Αγαπητοί “κύριοι” του “θνήσκοντος” παλαιοκομματικού μηχανισμού είμαι ένας συνεπής δημόσιος λειτουργός ο οποίος αν και βρέθηκε συνεστιαζόμενος στην μετά 81 εποχή, στο τρίγωνο Ντόλτσε (Σκουφά), Ράτκα (Κολωνάκι) και γνωστών πασοκικών ταβερνών (πλατείας Εξαρχείων) δεν έβαλε το χέρι του στο μέλι γιατί ο σοσιαλισμός (για τον υποφαινόμενο) δεν ήταν τα πράσινα άλογα του κανταφικού Πασόκ αλλά είχε και έχει βαθύ κόκκινο χρώμα.

Τώρα προσπαθείτε να εξαγνιστείτε στην κολυμβήθρα της λήθης και της συλλογικής ενοχής. Ε όχι! Ξέρω πολλούς οι οποίοι δεν τα έφαγαν μαζί σας και εξακολουθούν να μην τα τρώνε παρόλο το μεγάλο φαγοπότι που εξακολουθεί να συνεχίζεται από τις κυβερνητικές συνιστώσες με το σύστημα (5 ΝΔ – 3 ΠΑΣΟΚ – 2 ΔΗΜΑΡ).

Κύριε Πάγκαλε τα φάγατε μόνος σας και με τους ωτακουστές (ρουφιάνους) συνοδοιπόρους σας.

Επιφυλασσόμενος για το ποινικό μέρος της ηλεκτρονικής παραβίασης του ταχυδρομείου μου σας εύχομαι και το νέο έτος νέα «πονήματα» στο τέλος του πολιτικού σας βίου.

Ο μονίμως σε δίαιτα δημόσιος εκπαιδευτικός Βασίλειος Παππάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.