Το ταξίδι του Τιτανικού 100 χρόνια μετά.

Συγγενείς των θυμάτων του Τιτανικού θα βρίσκονται μεταξύ των επιβατών ενός κρουαζιερόπλοιου που θα επαναλάβει το ταξίδι του ιστορικού υπερωκεάνιου και θα βρεθεί πάνω από το ναυάγιο του πλοίου στις 14 Απριλίου 2012, επέτειο των 100 ετών από την τραγωδία.

0 79

Συγγενείς των θυμάτων του Τιτανικού θα βρίσκονται μεταξύ των επιβατών ενός κρουαζιερόπλοιου που θα επαναλάβει το ταξίδι του ιστορικού υπερωκεάνιου και θα βρεθεί πάνω από το ναυάγιο του πλοίου στις 14 Απριλίου 2012, επέτειο των 100 ετών από την τραγωδία. Συγγενείς των θυμάτων του Τιτανικού θα βρίσκονται μεταξύ των επιβατών ενός κρουαζιερόπλοιου που θα επαναλάβει το ταξίδι του ιστορικού υπερωκεάνιου και θα βρεθεί πάνω από το ναυάγιο του πλοίου στις 14 Απριλίου 2012, επέτειο των 100 ετών από την τραγωδία.

Το κρουαζιερόπλοιο Balmoral θα ξεκινήσει στις 8 Απριλίου 2012 από το Σαουθάμπτον της Βρετανίας και θα ακολουθήσει ακριβώς την πορεία του Τιτανικού, περνώντας από το λιμάνι του Σερμπούργκ στη Γαλλία και του Κομπ στην Ιρλανδία, ανακοίνωσε το βρετανικό γραφείο οργάνωσης ταξιδίων Miles Morgan Travel.

Στη συνέχεια το Balmoral θα διασχίσει το Βόρειο Ατλαντικό για να βρεθεί τη νύχτα της 14ης προς 15η Απριλίου 2012 στο ακριβές σημείο όπου ο Τιτανικός προσέκρουσε σε παγόβουνο, με αποτέλεσμα να βυθιστεί λίγες ώρες αργότερα και να παρασύρει στο θάνατο 1.500 επιβάτες.

Μετά την επιμνημόσυνη τελετή στο σημείο του ναυαγίου, το κρουαζιερόπλοιο θα ολοκληρώσει το ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.